Day 9. 2010-09-08

0kommentarer

Idag var jag bara en snabbrunda hos Lorett för jag börjar jobba kl 13. Var först och valde tapeter, och körde sen till stallet. Mockade och tog in Lorett och borstade av henne. Tog även av eksemtäcket då det är ganska molnigt idag.

Bestämde med Lotta att hon ska tömköra Lorett idag. Egentligen skulle hon ha vilat i två dagar, men hon kändes så pigg igår att hon nog behöver jobba lite idag. Dock behöver hon inte jobba med ryttare på ryggen.

Förhoppningsvis kommer det en rapport från Lotta ikväll om hur det gått.

Nu till jobb.

UPPDATERING KL 21:44

Tyvärr blev det ingen tömkörning för Lorett för Lotta fick för mycket att göra hemma, bl a med att ta in årets halm! Men Lorett var nog lika glad att slippa. Och jag hade ju ändå tänkt att hon skulle vila idag.

Fortfarande håller hon på att böka i boxen på natten?/tidig morgon? för idag igen var det ett berg av halm i ena änden av boxen och nästan inget i resten. Men förmodligen letar hon mat.

Får se vad jag hittar på imorgon. Julia hade skickat lite tips på markarbete men då vi ska ha det på fredagsträningen, så blir det nog ngt annat imorgon. Kanske en sista tur på stubben? För de håller redan på att plöja upp överallt.

Gonatt!

Kommentera

Publiceras ej