Skärtorsdag

0kommentarer

Så var det påsk igen. Skärtorsdag idag, men det märks ju inte så mycket när man jobbar som vanligt hela tiden. Jobbar natt idag och jobbar även lörd-sönd. Men skönt väder har vi i alla fall. Idag har det kommit upp till minst 20°. Skönt.

Åkte till stallet vid 12-tiden. Skulle ha Cez idag men när jag kom dit var det redan mockat till honom. Antog att Susanne hade tagit fel på dag, men det visade sig sen att det var Jennifer som mockat åt Susanne som tack för hjälpen med dressyrträning inför morgondagens tävling. Pysslade i alla fall lite med Cez för säkerhets skull. Mockade sedan till Lorett och tog sedan in henne. Hon går fortfarande utan sitt eksemtäcke och "peppar peppar" så har hon inte börjat klia sig än. Borde börja med täcket innan hon böjar klia, så jag tror nog att det får komma på i morgon, men det är så skönt för henne att gå utan så länge det går.

Lite gallig i alla benen även idag. Igår efter hoppningen så var hon bättre igen, så det är väl sådant som går över när hon rör sig. Tog på hoppsadeln och red ut en runda. Red slingan ner till dammen. Skrittade först en runda runt, och travade sedan runt den. Lite spänd även idag, men mycket bättre än sist. Red sedan hem. Kunde trava en hel del av vägen hem. Blev en ganska lugn runda för henne, men ville ta det lugnt efter hoppningen igår.

Väl tillbaka blev det en dusch för Lorett som blivit lite svettig. Men eftersom det var så varmt idag, passade jag på att tvätta henne lite. Fick också tvättat manen. Sedan fick hon gå ut igen, då hästarna fått sitt hö ute under tiden vi red. Lorett visste knappt vad hon skulle göra när hon kom ut, äta eller rulla sig, det var frågan. Hon åt lite, sprang en runda, åt, gick runt, men till slut blev hon stående och käkade klart. Precis när jag var klar i stallet och skulle köra hade hon ätit upp, och då rullade hon sig på en gång. :)

Kommentera

Publiceras ej