Fredagsträning

0kommentarer

Idag var det dags för markarbete. Lorett hade hoppsadel och det tredelade bettet.  Vi började med att trava över fyra cavaletti som låg på volt. Gjorde detta i båda varven. Sedan skulle vi rida i arbetstrav och flytta skänkelvikning över hörnlinjen och sedan lägga volt in mot mitten där det låg fyra cavaletti. Sedan red vi på volten och där skulle vi fatta galopp från trav och skritt.  Lorett kändes superfin i både trav och galopp idag. Mjuk och fin. Massagen har nog gjort nytta. Avslutade med att hoppa två cavaletti som stod mitt för varann på volten.

Allt som allt en bra lektion. När jag kom tillbaka till stallet fick Lorett lite stretching och ibland brukar hon protestera lite, men idag gick det så bra att stretcha och hon verkade tycka det var skönt.

Nu tittar jag på Let´s Dance och Helena som f n ligger trea men det är inte slut än. Har ätit god gratäng och ska sedan hoppa i säng. Upp i morgon bitti och jobba, sedan till stallet och mocka till Lorett och MP, och sedan tillbaka till jobb igen. Så ingen ridning imorgon. Men Lorett kan gott vila. Dock ska det bli ännu kallare nu. Upp till -10°, men ikväll var det ialla fall alldeles vindstilla, och det var skönt för det har blåst mycket och kallt sista veckan.

Kommentera

Publiceras ej