Torsdag hela dagen

0kommentarer

Sov som sagt inte många timmar i natt. Åkte till stallet vid 6 och tog in Lorett. Tog av två lätt blöta täcke och satte på ett fleece. Sedan fick hon stå inne och äta sitt frukosthö. Normalt brukar hon bli helt vild om de andra går ut och hon blir ensam kvar i stallet men inte idag. Jag åkte hem en sväng och åt frukost och var tillbaka cirka en timme senare. Släppte då ut henne och idag har det inte regnat alls.

Var sedan i stallet på eftermiddagen innan jag körde till jobb. Julia red ut på Lorett och jag gick med en sväng. Vi gick ner till dammen och där travade och galopperade Julia och Lorett två varv och sedan gick vi tillbaka igen. Bestämde oss för att i alla fall ha Lorett ute på natten. Enl SMHI ska det inte komma ngt regn i natt. Och hon tycker om att vara ute. Har eksemtäcket och regntäcke för säkerhets skull.  Och så blev Misty glad att Lorett kom ut igen, även om inte Lorett är så glad tillbaka. Men nu är hon inte så arg på henne längre. Alltid ngt :)

I morgon åker Julia dit ganska tidigt och tar av regntäcket om vädret är ok.

Igår onsdag, var det pay-and-jump i Viarp. Julia och Lorett var med. De hoppade 90 cm och det var mest för att båda skulle tycka det var lätt och kul, och få självförtroendet tillbaka. Och det gick lätt som en plätt! :)

Om en vecka åker vi till Tingsryd. Ska bli jättemysigt, spec med tanke på att Åse, Emma och Tina ska följa med.

Kommentera

Publiceras ej