Melodifestivalen

0kommentarer

Jobbade natt och sov inte mycket då ett barn blev akut sjuk och jag fick ringa efter hans föräldrar. Sedan kunde jag inte sova mer. Så när jag slutade kl 9 idag körde jag först till stallet och satte på Lorett eksemtäcket för hon gick utan, och sedan mockade jag i boxen och hagen. Körde sedan hem och käkade frukost, och sedan var jag tvungen att lägga mig och sova ett tag.

Åkte tillbaka till Lorett vid halv sju-tiden. Då hade det fina vädret försvunnit och nu regnade och åskade det. Regnade ganska ordentligt men det behövs. Det lilla som kom igår gjorde ingen nytta.

Lorett behövde röra lite på sig men kunde slippa ryttare idag, så det blev lite tömkörning i ridhuset. Hon jobbade på bra. I galoppen blev det lite bus i båda varven. Typ skengalopp och bakutsparkar. Lugnade sig dock efter ett tag och sista traven blev väldigt fin. Fick sedan rulla sig i ridhuset och sedan skrittade vi av på grusvägen ner till Viarp. 

Har ett nytt lite längre bett på henne som jag fick låna av Annika Hallberg. Eftersom Lorett så ofta har lite skav i mungiporna så trodde Lotta att det kanske berodde på att bettet var för kort. Brukar ha 11,5 cm och det hon nu provar är 12,5. Verkar inte som om 12 finns, för det hade nog varit bäst. Och vissa tycker att det är bättre att bettet är lite för långt, och vissa säger att det är bättre om bettet är lite för kort. Man vet inte vad man ska tro, men jag ska prova mig fram och kolla om skavet i mungiporna blir bättre. Dock har jag kommit på att tredelat är bäst och även att fasta bettringar funkar bäst.  Satte på Lorett regntäcket när jag var klar, då det ska bli regn i morgon igen. Lite morötter och äpplen fick hon och sedan var jag klar.

Kom hem lagom till meldifestivlalen. Är inte jätteintresserad men tvn står på och jag tittar med ett halvt öga. Hejar såklart på Sverige trots att jag inte tycker låten är ngn höjdare. Hörde nyss Tyskland och hittills tycker jag den är bäst. Höll på Tyskland även förra året, och det var samma artist som i år. Ungern var också lite bra.

I morgon ska jag jobba natt igen, men börjar inte förrän kl 18. Ska hinna rida Lorett, och förhoppningsvis rida ut. Ska även ta hand om Cez i morgon.

Kommentera

Publiceras ej