Söndag kväll

0kommentarer

Nu har jag precis sett sista avsnittet av Mästarnas Mästare. Och rätt mästare vann! Stenmark har alltid varit min idol. Minns när man gick på högstadiet, då samlades alla nere i biblioteket och tittade när Stenmark körde. Inte lönt att försöka hålla ngr lektioner då inte. :)

Hittade ett par filmer från Loretts dressyrkarriär. Den är ju inte så omfattande då både hon och Julia har mer intresse av hoppning, men visst kan hon. Men när vi precis köpt henne, då kunde hon inte så mycket.

Första filmen är från ngn klubbtävling i Viarp  i mars 2006, och då hade vi bara haft Lorett i cirka 4 månader. Och hon var bara drygt sju år.

Den andra filmen visar ett LB-program vid Viarps lokala dressyrtävling i november 2008. Då hade vi haft henne i tre år. Lite skillnad faktiskt. Och vid denna tävlingen kom de trea. Men det var nog det året de tränade dressyr regelbundet. Tror Julia red specialdressyr på fredagar då. Och träning behövs om man ska bli bra. Sedan de slutade med regelbundna dressyrträningar så har inte dressyrtävlingarna gått lika bra. Får bli ändring på det i höst tror jag. :)

OBS! Skruva ner ljudet på denna filmen, annars risk för öronskador. Har blivit ngt fel på ljudet.


Kommentera

Publiceras ej