Lillhagen idag och Helsingborg igår

0kommentarer

Tävling idag igen alltså och det var i Lillhagen och det var en regional LB dvs 1 meter. Ganska långt att köra och stormvarning utfärdad. Dock skulle värsta blåsten komma på eftermiddagen och kvällen och Julia hade tidig start så vi körde i alla fall. Men var inställda på att vända om det kändes för blåsigt. Var dock inga problem att köra dit. Väl där var det ganska blåsigt men Julia och Lorett kunde nästan direkt gå in i ridhuset och rida fram där.

Lillhagen har en jättefin anläggning. Tror vi varit där två ggr tidigare, men sist vi var där så ville inte Lorett alls hoppa, inte ens på framhoppningen. Dagen efter åkte vi till veterinären med henne och då hade hon hovledsinflammation enl veterinären. Med facit i hand nu när vi känner till allt om Lorett så undrar jag om det inte varit skoningen som spökat de gånger hon haft ont? I alla fall så verkade inte Lorett komma ihåg det utan hon hoppade fint på framhoppningen. Dock många ekipage inne samtidigt, kanske pga blåsten, vilket gjorde att det var lätt kaotiskt därinne. Dock hoppade inte Lorett så många språng eftersom hon även hoppat kvällen innan. Inne på banan fick de vänta en stund eftersom de var första startande och det var bangång. När de väl började hoppade så var Lorett lugn och fin. Hoppade ettan bra, och kom bra mot tvåan tyckte jag som var ett räcke, men tyvärr föll en bom! Resten av banan var inte Lorett i en enda bom utan hoppade jättefint. Ganska långt i kombinationen såg det ut som men där hjälpte Julia till lite med rösten och då var det inga problem för Lorett.  Men tyvärr får man inga placeringar på 4 fel. Men vi är ändå nöjda med rundan och med Lorett.

Och igår var ju Lorett på Helsingborgs Ridgymnasiums uppvisning och var med på duellhoppning. Julia och Lorett tillhörde guldlaget, och de startade först och gav laget en ledning som de sedan inte släppte, så de vann alltså. :)


Det vinnande guldlaget!


Sötaste och snabbaste guldponnyn och flickan med guldbyxorna!

Kommentera

Publiceras ej