Jerringpriset

0kommentarer

Så då fick Roffe och svensk ridsport äntligen Jerringpriset. Välförtjänt och inte en dag för tidigt. Vi som håller på med hästsport vet vilket enormt arbete och träning Roffe lagt ner på sig själv och sina hästar för att bli det team de är. Och sen är han ju en vinnarskalle som en idrottare av världsklass bör vara. Och konkurrensen är stor och svår, och ändå ligger han etta på världsrankingen just nu.

I fredags började lektionerna i Viarp och jag red med Lorett. Var en ganska lugn start på terminen vilket passade bra för Lorett. Var ett dressyrpass med lite skänkelvikningar, övergångar och öppnor. Helgen som gick red vi ut lite på grusvägen. Igår måndag tömkörde jag Lorett. Dock blev det ett ganska lugnt pass då ridhuset var fullt av folk och hästar. Idag tisdag vilar Lorett.  Julia har mest ägnat sig åt GT dessa dagar, men i morgon blir det hoppträning med Lorett.

Och på tal om Jerringpriset och att det finns folk ( t o m sportjournalister!) som inte fattar hur svårt det är att lyckas i ridsporten, så hittade jag denna lilla film.

Kommentera

Publiceras ej