Apr. 16, 2013

0kommentarer

Sommar!
Lorett njuter i sin nya hage och med tunnare täcke!
Ja idag kom sommaren så Lorett fick på sig eksemtäcket. Trist att hon måste ha täcke men ändå bättre och skönare än vintertäcken. Och skönt att slippa eksem!
 
I torsdags red Emma Lorett för Hanna och även Julia tränade för Hanna samtidigt med Fiffi. Gick jättebra för båda och Lorett såg riktigt fin ut. Tror att Emma även red Lorett fredag och lördag. Eller kanske Julia hade henne någon dag?
 
På lördagen började Stella rida på ridskolan. Och hon var så duktig och lärde sig trava lätt på en gång.
Stella med söta ponnyn Bella, och Julia som ledsagare! 
 
På söndagen red i alla fall Emma Lorett på dressyrtävling hos Åsbo PK. Lägsta klassen var LA1 och den gick helt ok. Blev några små missar som kostade mycket då det var koffecient 2 på det, och där fick de alltså 0. I lagklassen var nog Lorett lite trött för hon såg inte helt nöjd ut. Gick och drog i bettet och frustade, vilket gjorde att Emma tappade sitsen och det blev svårt att få till bra ridning. Dock är vi mycket nöjda med både Emma och Lorett och det var en härlig och rolig dag med fina hästar och trevligt folk!

Snyggt ekipage!
 
I förrgår, måndag 15 april, fick Lorett en välförtjänt vilodag. Jag gick bara ut med henne en sväng på kvällen och det var en härlig kväll.
Söta hästen på promenix!
Igår tisdag red Julia ut en sväng ner till dammen och upp längs åkern. Blev en runda på drygt tre km tyckte jag Julia sa. Själv jobbade jag.

Kommentera

Publiceras ej