Lucia

0kommentarer

Luciadagen kom och har snart gått. Inte mycket firande här inte. Men tittade i morse på Lucia på Svt och den var riktigt bra och fin. Åt en lussekatt till det. 
 
Varit i stallet två ggr idag. Först med Julia. Hon tänkte först ridit men då vi var där vid 13-tiden tyckte jag det var synd att ta in dem för i så fall hade de inte hunnit ut igen. Så vi tog bara in dem lite snabbt i ridhuet så de fick sprnga av sig och sen fick de gå ut igen. Åkte sedan dit en sväng igen lite senare med Helene. Allt var bra med dem och de fick påfyllt vatten och lite hö till. I morgon åker Julia iväg och jobbar och är denna gång borta ända tills lördag. Får hoppas snälla stallkompisar mockar och ser till hästarna, och även hämtar mig. :)
 
Nu är det snart kvällsmat för Lorett och Juliett, och jag tittar lite på hoppning från Geneve och ska sedan hoppa i säng tidigt Ganska trött idag. Har som vanligt varit vaken ngr gånger i natt och även uppe en sväng vid 4-tiden. Brukar ju ta en tupplur på dagen men inte hunnit med det idag.
 
Trött liten fölis! Lorett spanar efter Steen som vanligt. :)
 

Kommentera

Publiceras ej