Påsken

0kommentarer

Ja så har det varit påsk igen och jag har jobbat som vanligt. Julia åkte iväg och jobbade igår så nu har jag hästarna själv hela veckan. Får väl bli lite tömkörning och har vi tur kanske någon vill rida Lorett någon dag.  I lördags blev det uteritt med båda hästarna. Går så bra även om Juliett försöker bita Lorett emellanåt. Lorett är snäll och gör ingenting fast den lilla loppan är jobbig. Så tur Lorett är så cool annars hade det inte funkat. Filmade lite när de kom tillbaka.  Lite mer bus på hemvägen. :)
 
 
I fredags red Julia lite i paddocken och invigde nya sakerna i köpt på Charlies i Jönköping.  Jag tycker Lorett ser maffig och fin ut! 
 
 
Igår var det fint väder så Juliett fick gå utan täcke och eftersom jag sedan skulle till jobb blev det att hon slapp det hela natten med. Var ganska kallt när de gick ut i morse, fruset faktiskt, men eftersom det var vindstilla var det ändå skönt. Och sen kom solen och nu är det jätteskönt. Lorett fick på sitt Rambo eksemtäcke och slapp det varma vintertäcket. :) Fast hon har gått med antingen 200-grams eller 100-grams nu ett bra tag så inga tjocka vintertäcken för henne.  Fotona från igår då det blåste lite kallt. Blev en vilodag för båda.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej