Lite bus och spring

1kommentarer

Idag fick Juliett springa av sig lite i ridhuset. Hade mycket spring i benen. Kom på när hon redan busat en bra stund att filma lite. Julia fick igång henne lite igen. :)
 
 
 
Därefter red Julia Lorett och det såg riktigt fint ut. Lorett hade varit ganska på tårna i stallet eftersom vi gjorde i ordning henne ute i andra stallet och det passade inte den lilla damen som gnäggade efter Juliett. Men det gjorde nog att hon blev extra spänstig och fin. Hon gnäggade även ute i ridhuset men när jag kom ut till dem tystnade hon. :)
 
 
Kollade dem lite nu innan jag själv ska sova och Juliett har sovit en stund efter kvällsmaten men nu leker hon med bollen jag hängt upp. 
 

1 kommentarer

Jenny

28 Jan 2015 21:19

Åh vad lyxigt att ha ett ridhus att släppa dom i! Så härligt att se Juliette bralla runt 😊 Felice får vänta tills hon är avvänjd o transportvan innan hon får komma till ett ridhus 😔

Svar: Ja visst har vi det lyxigt med ridhus. Såg att ni hade massor med snö och då kanske Felice busar lite ute i hagen? Vi har bara lera hos oss och fast vi har ganska stora hagar står de mest och hänger vid grinden. Blir inte mycket bus där . Längtar till våren!
Tiggelberg Lorett

Kommentera

Publiceras ej