Göteborg horse show och lite annat

0kommentarer

 Skönt att sträcka ut sig lite tycker Juliett. I slutet på maj är det återigen dags för sommarbete! Känns som att hon nyss kom hem därifrån!
 
Gräset börjar dyka upp och då är inte hö så kul längre, men de två (läs Lorett och Ingo) som minst behöver det står kvar tills det är slut. Den växande unghästen och det dräktiga stoet som skulle behöva lite extra hö, har lämnat.
 
Juliett är en stjärna på att stå uppbunden.  Här får hon testa Loretts boots. Lite stora, men Loretts benskydd passar. :)
Loretts nya träns! 
 
Vårluften tar på krafterna. De är trötta när de kommer in. Här Lorett med hängande läpp.
 
Var hos hovslagaren i torsdags dvs den 31 mars. Då hade det gått 13 veckor sen sist. Hon behöver inte skos ofta, vilket ju är bra ekonomiskt. Enl hovslagaren kunde hon gått 2 veckor till!  Skönt tycker Lorett som inte är så road av det hela.
 
Kunde inte motstå denna bild som är från när Juliett var några dagar gammal bara. Har hänt lite på de snart 2 åren som gått! Procentuellt måste hon ju ha växt mer än alla andra!
 
Så här ser hon ju ut idag. :)
 
Nytt träns och schabrak inköpt på Göteborg Horse Show. Det var jag och Julia som åkte upp på lördagen och hem måndag förmiddag. Såg världscuphoppningen på lördagskvällen. På söndagen såg vi först kuren i dressyr och därefter var det Göteborg Trophy.  Höll på Roffe som red Casall men tyvärr slutade de trea. Var förmodligen sista gången Casall gick i Göteborg då han börjar bli till åren. I dressyren höll på Patrik och Tinne men tyvärr slutade Patrik på fjärde plats men Tinne kom tvåa. 
 
Hotellfrukost är bäst! Bodde denna gång på Scandic Rubinen men måste säga att Opalen är bättre. Har redan nu bokat rum till nästa år på just Opalen!
 
Shopping mellan klasserna!
 
Patrik Kittel på mässan.
 
Ett gäng hoppryttare har kul! (Eller offrar sig för sponsorerna). Simon Delestre, Henrik von Eckermann och Ludger Beerbaum. 
 
Julia och Lorett kämpar på med dressyren. Blev ett litet avbräck då både jag och Julia jobbat så då har Lorett fått ofrivillig vila, och dessutom vilade hon ju när vi var i Göteborg. Men nu är de på gång igen. I söndags red Julia ut runt fälten. Blev två varv runt övre fältet. I måndags trimmade hon lite själv och igår tränade hon för Lotta. Nu blir det vila i två dagar igen då vi båda jobbar, så det blir ingen träning nere i Viarp ikväll. Jag ska försöka rida igen på fredag om det finns plats. På lördag ska Julia återigen träna för Lotta och på söndag blir det klubbtävling.

Kommentera

Publiceras ej