Sensommararen i bilder

0kommentarer

 

Juliett med sin bästis. Och visst gillar de varann. Har bestämt Juliett får stanna några veckor till på betet. Nu är det bara jobb med att återigen hitta hovslagare som vill komma ut och verka henne på betet för nu har det gått sex veckor igen.
 
Tyvärr hittade vi ett fult sår på hennes högra has i lördags och vi tror hon fått en spark där. Som tur är verkar det inte vara så farligt. 
Kanske hon växt lite? Ska bli kul att mäta henne när hon kommer hem!
 
Söta Lorett i sitt eksemtäcke. Hon är helt fantastisk som vanligt. :) Nu har träningarna nere i Viarp startat och hon är så duktig och rolig att rida. Julia och jag delar som vanligt men hittills är det jag som ridit. Häromdagen hoppade Julia henne i viarps paddock och det tyckte hon var kul. Blev också tömkörd häromddagen och då brallade hon jättemycket. Kul med en 18-åring med sådan livsglädje och energi. Hon är verkligen fräsch och pigg!
 
I lördags, sista varma sommardagen för i år?, blev det en tur till havet. Denna gång hade hon hästkompis med sig i form av Jurist, men tror inte hon bryr sig. Bara hon får plaska runt lite och sen rulla sig i den härliga sanden så är hon nöjd!
 
Julia har klippt ihop en film från förra gången vi var vid havet och då hade Julia kameran på hjälmen! Här är den! 
  

Kommentera

Publiceras ej