Senaste tiden i bilder

0kommentarer

Trots semester är det fullt upp hela tiden. Antingen är det något med hästarna som ska fixas eller så är det något hemma. Men skönt att få saker ur världen. Idag är det Falsterbo som gäller så då får Lorett vila och sen är semestern slut! Har dock ganska bra sommarschema så ska nog hinna med lite mer denna sommar. Juliett har det fortsatt bra på betet. Måste bara jaga fatt på en hovslagare som kan komma ut och verka henne.  Allt är bra med Lorett. Hon fick nya skor förra veckan och allt gick bra denna gång Hon har också varit på sadelprovning i Helsingborg då jag inte var nöjd med hopp/uterittssadeln så där sålde vi vår gamla för ett bra pris och hittade en som satt bättre. Har även stoppat om vår dressyrsadel så det ska bli kul att se om känns någon förändring hos Lorett. 
 
Julia har också hunnit med att vara ute och tävla igen. Sist i Viarp gick det ju jättebra. Nu var det i Åsbo och första tävlingen för dem på bortaplan sedan slutet på 2012!  Lorett skötte sig så klart jättebra förutom att domarbåset var jätteläskigt helt plötsligt då en funktionär dök upp där och sen ville hon ju inte gå förbi där. Men för övrigt jättebra. I första klassen som var LA3 fick de drygt 61% och ingen placering. Men i andra klassen som var LB2 på lång bana slog de till med 66% och en fin fjärdeplats. Ettan hade bara 68% så det var inte så långt ifrån. Inte dåligt att slå sig in bland de främsta i en klass med 24 storhästar! Nu kommer foton för nu hinner jag inte skriva mer. Julia och Falsterbo väntar. Ska plocka upp Julia i Hyllie då hon jobbat.
 
Fick ha luva några dagar på betet då hon var irriterad i ögonen. Funakde bra. 
 
Lorett sover ute nästan hela tiden. Kommer bara in om det är riktigt dåligt som det var denna onsdag med massa regn och blåst!
 
 
Hej matte! 
 
Hos hovslagaren. 
 
Hela gänget på betet.
 
 
Hej då!
 
Skönt att sova inne när det spöregnar!
 
Ganska fint på min framsida nu.
 
Lorett i sin hage och oftast med eksemtäcket på. Annars hade det inte funkat att gå ute dygnet runt.
 
 
 Men mitt på dagen och gärna lite blåst är bäst för då kan Lorett gå utan täcke!
 
Kli med Ruby
 
Fortfarande är Juliets bästa kompis ardennern. När jag kom låg hon med sitt huvud på ardennerns rygg.
 
 
 
Julia passade på att fila lite på utsidan av hovarna som hon brukar göra lite då och då, men nu börjar det bli dags att få tag på en riktig hovslagare så hon kan verkas.
 
 Tävlingen hos Åsbo rf!
Fina på tävlingen och fint pris blev det!
 
Sover ute när det är tidig morgon och gärna i halmen jag lagt ut. :)
 
Trött efter gårdagens tömkörning och väntar på att få gå ut. 

Kommentera

Publiceras ej