Ikväll var det tömkörning i Skromberga för sven. Gick jättebra och precis som vid ridningen igår kändes Lorett jättefin! Och roligt var att sven flera gånger kommenterade hur fin Lorett var och att hon hade talang! När vi kom tillbaka till stallet gnäggade hon sitt högsta gnägg men ingen Juliett svarade .. Tänk om hon visst hur nära henne ivi var??!! 
Idag fyller världens bästa Lorett 18 år!! Och 11 av dem har hon spenderat med oss och vilka roliga år det varit! Så mycket hon gett oss. 😍💕🐎 
Foto från igår när Julia red ut på henne. Här hälsar hon på Dakenda som hon inte sett på länge. Både var jätteglada och gnäggade.
 
Fattar inte att hon redan blir 18! Men fräsch och fin är hon i kroppen. Vi red lektion i Viarp och hon var jättefin. Känts väldigt mjuk och fin sen massagen förra veckan. När vi kom tillbaka till stallet efter träningen fick hon massa morötter och äpple. Fyller man år så gör man!
 
 
Idag fyller Juliett 2 år! Så fort det gått och samtidigt känns det som hon varit hos oss alltid. Mätte henne innan hon åkte och nu är hon 148 cm. Får se vart det slutar. 
 
Jag och Julia ska försöka hinna åka ut en sväng till henne senare idag och Julia ska rida ut en sväng på Lorett. Igår fick hon vila. Dels för att både jag och Julia jobbade men hon skulle ändå ha en vilodag. I morgon är det hennes tur att fylla år. :)
 
Lite foto på Juliett från i söndags.   
 
 1-åringen som följer efter henne. 
 
Juliett älskar att bli kliad. (bli borstad duger också i brist på annat)
 
 Båda 1-åringarna vill vara hos Juliett. :)
 
Juliett är lite rädd/osäker för 2-åringarna som kom först i söndags, dvs två dagar efter de andra, så än så länge håller hon avstånd till dem. 
 
Ja nu är det sommar!  Och efter många om och men åkte Juliett på sommarbete i fredags. Hon träffade sin ardennerkompis från förra året och båda två blev jätteglada. I år är de sex st i Julietts hage. Två till tvååringar och två ettåringar. Den ena ettåringen har redan blivit överförtjust i Juliett. 
 
Lorett tog det ganska bra i år att Juliett försvann. Hon gnäggade några gånger efter henne men slutade då hon inte fick svar. Lite ledsamt är det. 
 
Julia passade direkt på att tävla med Lorett då vi inte behöver tänka på var vi ska göra av Juliett och det var passande nog tävlingar nere i Viarp där Lorett i konkurrens med storhästar knep en fjärdeplacering i LB1. I LA3 var hon femma men endast fyra placerade. Så roligt! 
 
Vi ska också passa på att göra lite kul med Lorett i sommar bl a åka till havet .
 
Här kommer först två bilder från innan Juliett åkte. Juliett fick gå några timmar varje dag i hagen sidan om som hade betydligt mer gräs för att vänja sig inför betet.
 
Skönt att klia när täckena åkt av. Men vem är vem egentligen?
 
 
Lorettt tittar efter någon. 😞
 
Juliett brydde sig inte ett dugg om oss när vi hade släppt henne. 
 
Bästa och duktiga Lorett! Snart är det augusti och Juliett är hemma igen!