måndag och tisdag

0kommentarer

Igår måndag tog jag det lugnt fram till cirka 15. Åkte till stallet. Hjälpte först Lotta att kratta ridhuset och fixade sen vanliga sysslorna. Tog in Lorett vid 17 och gjorde iordning henne. Tränade ihop med Micke för Lotta. Lorett kändes fin och framåt. När vi var klara hade Juliett redan kommit in men jag gjorde klart Lorett och släppte ut dem ett tag till. De var ute till cirka 20.30. Fixade klart allt övrigt. Mockade hagar packade hö kollade till Carado. Hans bandage sitter fortfarande kvar för fjärde dagen. Nyfiken på hur såret ser ut under men nu får det sitta så länge det sitter. 
 
Carado och nu när det nästan är läkt har vi hittat ett sätt att sätta täcket som funkar!
Idag var jag i stallet till halv tolv då Lotta ville bjuda på förmiddagsfika. Och vilken god fika sen! Räkmacka kaffe och så jordgubbar efter. Mums!
Gjorde Pam klart allt i stallet. Tänkte sen rida men Lotta ville vi skulle rida tillsammans på kvällen så då åkte jag hem ett tag. Hann se,  eller rättare sagt höra då Tv:n var på men jag satt inte klistrad,  att Sverige vann i fotboll och nu är klara för kvartsfinal. Kul för dem! Åkte till stallet vid 19. Fixade lite med tvätt av schabrak och tog sen in Lorett och Juliettt.  Idag travade vi 4 bommar på rakt spår och sen hoppade vi  2 plastcavaletti som stod snett igenom. Blev att vi hoppade som en åtta. Lorett fin o duktig som vanligt. I morgon är planen att åka till havet. Har tyvärr ingen med häst som vill följa med oss men Lotta med hund vill. Det fina o torra vädret fortsätter ju så det ska arg mysigt att åka dit med henne. Hade så gärna velat att Juliett också skulle med men det får bli när hon är helt frisk och Julia är hemma.

Kommentera

Publiceras ej