Mamma häst är snäll och delar med sig av morötter och lite pellets. I alla fall när hon får hö i stället. Och kolla in grimman. Köpte den i Malmö när hon blev opererad och då var den så stor att jag fick göra ett extra hål. Nu sitter den i sista hålet!! 
Tack vare Steen kom skon på igen. Dock är hoven ganska söndrig på utsidan så  skon sitter inte så bra. Därför blir det boots på i hagen!
Igår kom äntligen hovslagaren. Lorett fick på sin vänstersko som hon trampade av sig för mer än en vecka sedan. Tycker hon ser bra ut i hovarna nu, ingen värme eller svullnad i benen. Hoppas hoppas hon är helt ok nu. Ska kolla henne mer noga idag. Sedan var det dags för Juliett. Gick mycket bättre denna gången att verka henne och det borde det ju för hon har blivit riktigt duktig med att kratsa hovarna. Lotta var snäll och hjälpte till att hålla henne då Julia jobbade och inte kunde vara med. Nu ser hon jättefin ut i hovarna och jag tyckte hon gick bättre på en gång, inte alls snubblig längre. Så båda ska få springa på ridbanan lite senare idag. :) 
 
Tog ett fofo på Juliett i morse när jag släppt ut henne. Hon gillar fortfarande att stå i sitt ogräs som hon gjorde när hon var pytteliten. Men då var det grönt och buskigt och hon syntes nästan inte och nu är det bara ngr pinnar kvar. Men de är goda att bita i! :) Kall morgon idag, fick t o m skrapa rutorna på bilen, men vindstilla och soligt!
 och Annas blåa jacka var väldigt rolig att försöka bita i. :)
Så här skönt hade Juliett det ute idag när jag tyvärr fick jaga upp henne då det var dags att gå in för jag skulle till jobb. Var nog skönt för Lorett ändå då det var mycket insekter. Hon har varit mycket besvärad sista veckan. Hennes vänstra sko är fortfarande av men hovslagaren kommer på måndag så förhoppningsvis är hon bra i båda hovarna sen. Juliett ska verkas och hennes hovar har växt som bara den så hon är jättelång i tårna nu. 
Hade två små videosnuttar till från igår. Satte slowmotion på dem :)
 
 
 
 
Och som sagt har hon växt bra. Här nedan är hon bara tre dagar gammal.   
 
Så här glad blev Juliett när jag öppnade upp lte mer av hagen idag. :) Idag blev också Juliett registrerad i Blup vilket betyder att DNA-analysen är klar och Canterbury är verkligen pappan! Finns tydligen ett par fall varje år där de råkat blanda hingstarnas skick. Fast vi fick rätt som tur var! :) http://blup.se/sv-SE/horses/251468-petite-juliett
 
 
I förrgår kollade jag och Julia hur Lorett rörde sig. Hade både henne och Juliett i ridhuset. Lorett såg riktigt bra ut och Juliett busade runt.  Igår jobbade jag hela dagen och släppte bara ut dem på morgonen och tog in dem på kvällen. Verkade ok vad jag kunde se. Dock idag är Lorett ganska halt igen och mer svullen i benet. SUCK! Kan det ändå vara hovböld på gång? Messade med hovslagaren som tyckte vi skulle sätta jodopaxbandage igen och så kommer han fredag morgon.  Hon får vara ute i hagen i alla fall.  Vet inte om jag skrivit vad som hände men det var ju så att hon var öm utan skor så då bestämdes det att hon skulle få skor på sig. Det fick hon förra fredagen och på söndagen var hon halt. Julia tog av skon och hon reagerade starkt då vi tog den ena sömmen. Misstänker sömtryck. Höger hov på insidan där hon är lite rak. Hovlagaren kom på måndagen och satte på skon igen i andra sömhål och sedan har hon haft jodopaxomslag tills i lördags tror jag det var. 
 
Bild från igår morse när de precis kommit ut i hagen.