är det något  :'( 

Inte ok efter skoning.
Skönt för Lorett att slippa stå inne i en box när vädret är så ljuvligt som det är nu. Dock skulle vi önska hon hade en kompis att gå med. Fast hon har två av sina bästa kompisar bredvid sig.  Fast nu får nog snart Juliett komma hem. Förmodligen var vi hem henne den sista augusti. Finns ju stor fin gräshage hemma och om vädret är fint kan de fortsätta vara ute på natten en bra bit in i september. Nu är hon ju avvand och har lärt känna andra hästar och fått lite hästvett ;-) 
Varmt ute nu men för några kvällar sedan slog åskan till och det regnade rejält. Dock var Lotta snäll och tog in Lorett vid 22-tiden så fick hon sova inne den natten. Stackars Juliett var det inte mycket att göra åt. Annars går Lorett ute dygnet runt nu och hon verkar tycka det är toppen. Lorett fick ännu en uteritt i förrgår och denna gång i sällskap av Tina och MP. Som sommaren varit med lite lagom mycket regn, så är faktiskt vår ridslinga riktigt bra. Annars är den antingen för mjuk eller hård. Och nu börjar bönderna skörda ute på åkrarna så snart kommer stubben attt rida på. Men man får vara snabb för bönderna verkar ha ändrat strategi och plöjer upp dem ganska omgående. Igår var jag och Julia först hos Juliett. Allt bra med henne förutom att hon hade sju miljoner styngflugeägg på sig. Tog bort en del men omöjligt att få bort alla. Sprayade henne med flugmedel och gosade lite. Hennes hovar har inte blivit så långa men höga. Verkar som om hennes hovar växer så. Undrar om det beror på hennes problem tidigare? Hmm. Men förhoppningsvis klarar hon sig tills det är dags att åka hem. Vi har ju sagt till sista augusti men får se hur vädret blir och hur de andra hästägarna gör. 
 
 
Blir lite trött i värmen och av att äta gräs hela dagarna!
 
Blev tömkörning en dag och uteritt en dag. Gissa vilket Lorett tycker är roligast?? :)
Ja lite allt möjligt. Julia red för Lotta i tisdags och för Rose Mathisen i onsdags. Skulle egentligen ridit för Rose båda dagarna men då hon ändrade tiden på tisdagen kunde inte Julia. Men som tur var hade Lotta lite tid när Julia kiunde. 
 
 
 
Sen var det kurs/ ridläger i Viarp och planen var att Julia skulle vara med men tyvärr var hon tvungen att jobba. Kunde inte heller ta ledigt då hon börjat på nytt jobb. Var i alla fall med på fredagen och jag själv var med hela helgen till fots. Inte så kul men kul att träffa de andra. Lorett var i alla fall sjukt fin alla dagar och finast för Rose. Men då hade Julia hunnit rida fram ordentligt själv.  Rose tyckte Lorett var fin och som Lotta sa så säger hon inte  sådant bara för att vara snäll. 
 
Julia och jag hann också med en sväng till Juliett såklart. Hon var jättesnäll och gullig. Fick ny switch och även flugmedel. Kratsade också hovarna. De har inte blivit för långa men är lite höga. Julia tyckte dock höger hov såg konstig ut på undersidan. Tog kort på det så hovslagaren kan titta nästa gång vi träffar honom.
Juliett som inte gillar att vara blöt verkar ha resignerat nu. Har ju regnat en hel del under de tio veckor hon varit på betet. 
 
Juliett har fått ännu en bästis. Den andra åringen följer henne som en skugga. 
 
På lördagen var vi på studiebesök på Grevlunda gård. Tyvärr var inte Lisen och Peder hemma men ändå kul att titta där. Såg också Sibon och Sparven.  Åt sedan lunch på Kiviks musteri. Jättefint där och god mat.
Grevlunda Gård!
 
Flip´s Little Sparrow aka Sparven!
 
Ingen dålig utsikt de har från ridbanan! 
 
Fint dukat i nya cafeterian i Viarp och god mat även där på lördagskvällen. 
 
Har nte gjort något med Lorett nu lördag söndag mer än gått promenader.  Hon är ute dygnet runt nu och verkar trivas bra med det. Gillar sina kompisar! Dock är fotot från i veckan då det regnade. Nu i helgen har det varit jättefint väder så då är det eksemtäcket som gäller.