Juliett verkar gilla att vara först!


Lorett redo för en liten barbackaritt med Julia. Insekter göre sig icke besvär! 
Juliett är så gullig. Och alla hästar verkar gilla henne. Antingen vill de gosa med henne eller så går de efter henne när hon går. Den gula försöker gå emellan när jag kommer så jag inte ska komma åt Juliett,  vilket Agneta sa hon inte gör när hon kommer. 
  
 
Sedan hämtade jag Julia vid tåget när hon kom från jobb och då blev det lite dressyr på en fin Lorett. Fotade bl a en ökad trav!
Så här fin blev Lorett i det fina schabraket och lindorna Julia köpte i Falsterbo. Stella var med i stallet men ville idag bara vara hästskötare och ville inte rida. Mycket duktig hästskötare som också hjälpte mig mocka hagen häromdagen. :)
 
har nu passerat och således även halvtid för Juliett. Hon verkar trivas bra men vi längtar tills hon kommer hem. Ska bli så spännande att se Loretts och Julietts reaktion när de träffas igen. 
Tjejerna på betet har verkligen blivit tajta. De går hela tiden väldigt nära varandra. Och alla verkar vlija vara nära Juliett. Kul att de gillar henne men tycker de är lite väl på. Men hellre det än att de är dumma mot henne. Och hon verkar vara väldigt snäll. 
För ovanlighetens skull stod hon kvar och tittade efter oss när vi gick. 
 
Dagarna rullar som sagt på. När Julia inte är hemma blir det mest longering för Lorett. Annars rider Julia lite och senast igår blev det en uteritt med TIna och MP. Kort filmsnutt från Instagram
 
Loretts och mina dagliga promenader fortsätter som vanligt. Vanligtvis får hon inte stanna och äta men en liten tistelblomma kan hon inte motstå.
 
 
Dessutom tillbringat två dagar i Falsterbo och det var kul som alltid. Såg Nationshoppningen i fredags och grand prixn igår söndag. Båda lika spännande. Men tyvärr andraplatser för svenskarna i båda klasser.
 
Lorett fortsätter sova ute på nätterna och verkar mycket nöjd med det. Får bli diet till vintern tror jag! För jag tror inte hon sover så mycket på nätterna utan hon äter nog mest. :)
 
Nu har vädret blvit mer "svenskt" vilket passar mig bra. Sista riktigt varma dagen var förra söndagen och då var vi ännu en gång iväg till havet med Lorett. Denna gång var även Stella med och från stallet fick vi med Lotta och Wilmer.  
 
 
 
 
Ja nu har värmen kommit och man orkar ju inget. För min del får det gärna svalna lite. Dock vill jag inte ha en massa regn och blåst! Var i kontakt med Agneta som har betet och undrade hur Juliett hade det i värmen och hon svarade att de höll sig ganska mycket i skuggan på dagtid och så var det full rulle på kvällen. Skönt de har skugga i den hagen de går i nu. 
 
I förrgår red Julia ganska sent på kvällen då det var så varmt på dagen. Lorett fick hoppa lite.  Igår tömkörde jag på kvällen men det gick väl sådär. Våra dagliga promender fortsätter trots att det egentligen är för varmt. Lorett får gå ute på natten nu när det är så varmt. Jättedålig luft inne i stallet och varmt. Tror hon är väldigt nöjd med att gå ute dygnet runt. På natten har hon sitt tjocka eksemtäcke men på dagen byter vi till hennes tunnare. Inte så mycket mygg ute dagtid. 
 
Från igår kväll 22:30. Hästarna njuter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Härlig kväll på Örby ängar för Lorett och oss. Hon visste direkt var vi var när hon lastades ur transporten och hade väldigt bråttom ner till vattnet. Hon badade länge och väl och ville nästan inte gå upp. Väl uppe var hon ju tvungen att rulla sig ;-)  Fick sen gå i vattnet en gång till och rullade sig då igen. Denna gång var jag beredd med kameran! :) Och Julia var också lite beredd denna andra gång!
 
 
Några timmar före var vi och hälsade på Juliett. Hon verkade lite tagen av värmen men var annars på gott humör. Blev borstad och fick lite nytt flugmedel.
kommer Julia hem! Och det är tur så Lorett får göra något annat än tömkörning. Fast igår fick jag Hanna att rida och Lorett såg så fin ut. Hanna tyckte hon var rolig att rida och fick till vill lite bra samling nästan lite passage :-) Tyckte hon var bra i travtakten. Och idag tömkördde lotta så då fick Lorett jobba lite mer än vanligt. Tyckte hon var fin men blir lite hård i vänster sida i höger varv så får.jobbade hon henne lite utåtställd. Marie s kom till stallet samtidigt så då passade vi på att fika samtidigt denna underbara kväll. Mina och loretts promenader fortsätter. Idag gick vi vid halv tio då jag inte ville gå när det var som varmast men det var jättevarmt redan då. Får gå ännu tidigare i morgon då värmen ska hålla i sig.