Väder men ändå helt ok med lite plusgrader. Hatar minusgrader idag fick alla tre vila. Julia är iväg och jobbar och inte hemma förrän sent ikväll. Tror de tycker det är skönt. Nu står de och luftar pälsen ett par timmar. Lorett verkar trött och Juliett äter. Carado vilar han med men inget foto på honom nu. Kanske blir ett ikväll när jag åker dit och sätter på täckena. 


Träning 

Idag var jag först med Julia i stallet på morgonen då hon red carado eftersom hon skulle iväg och jobba sen. Igår var vi nere i viarp och då hoppade hon lite. Jag och Lorett travade mest bommar. Fina hästar båda två! Idag red Julia bara lite skritt trav och galopp med tanke på övergångar. Det gjorde carado bra. Överlag  ser han redan bättre ut både i trav och galopp. Jag passade på att mocka så var det klart. Åkte sen tillbaka vid tre. Träffade sus i stallet och tid halv fyra gick vi ner till viarp. Var dags för kurs i WE. Gick jättecha. Lorett var en stjärna på det och var mjuk och fin att rida. 

och julafton är redan över för detta år. Jobbade hela julhelgen så inget firande precis. Lika bra det. Allt lugnt med hästarna. Juliett jobbas lite i longering och det går bra. Idag testade vi för första gången att tömköra lite längs spåret och det funkade också bra. Hade bettlöst träns och grimma över. Lorett blev skodd för cirka 4 veckor sedan och var därefter typ halt i två veckor. Trist, men nu är hon bra igen. Jag och Julia var i London i år igen och kom hem förra måndagen. Var där fredag till måndag. Såg bl a Mamma Mia på teatern på fredagskvällen. Shopping och lite turistande på lördagen. Söndagen ägnades åt Olympia Horse Show och världscupen i hoppning. Jättekul och trevligt. Avslutade söndagen med bio, Bridget Jones Baby. Jättebra. Skrattade typ hela filmen igenom. Nu när Lorett är ok i hovarna igen rider jag ganska mycket. Nu är hon bara min då Julia köpt sig en egen häst. Han heter Carado Brunbjerg och är ett 8-årigt danskt varmblod. Dock är han inte alls utbildad då han tillbringat en stor del av sitt liv med att hänga i hagen med andra unghästar hos uppfödaren. Men Julia tycker det är kul att få utbilda honom själv så som vi gjort med Lorett. Här kommer nu lite bilder från senaste månaden.
 
 
Carado f. 2008 e. Carano ue Michellino
 
Julia framför The Four Horses of Helios nära Picadilly Circus. Nyköpta jackan på sig. 
 
 
Julia framför hotellet i London
 
Betydligt bättre frukost på detta hotellet jämfört med det vi bodde på förra året.
 
Åkte dubbeldäckare på väg till Notting Hill.
 
Smarrig mat på TGIF! Åt där förra året med. 
 
 
 Vår tunnelbanestation Gloucster Road
 
 Käkade fish and chips här innan vi såg Mamma Mia.
 
Jag vid Covent Garden innan vi skulle se Mamma Mia.
 
 

 
Nu dags för Olympia. Flaggorna är med!
 
 
Fantatstisk uppvisning av portugisiska Lusitanos. Jag gillar inte deras hästhållning, det jag sett av det, där hästarna alltid står på box, men fint kan portugiserna rida och det verkar vara en fantastisk ras. En avslutade med att rida svåra dressyrrörelser med enbart halsrem. 
 
Sprang på Malin Baryard och fick ett kort snack med henne och fick ta ett foto.
 
Söta Juliett får ta av täcket när det är vindstilla och sol. ;) 
 
Juliett fick testa Carados box när Lorett fick massage. Spännande att stå där tyckte hon. ;)