Våren är äntligen på gång och någon dag fick hästarna vara ute täcke några timmar. Och det börjar äntlgen torka upp i hagen. Har varit väldigt lerigt och när det frusit på har det varit knöligt. Juliett börjar gå bättre nu tycker vi och verkar inte så öm i hovarna. Även slingan har torkat upp och igår red Julia hela rundan, även runt på andra sidan vägen, tillsammans med Suss och Dakenda. Härligt tyckte Lorett. Skönt som omväxling mot allt dressyrarbete det varit sista tiden. Men träningen gör nytta. Lorett är finare än någonsin tycker vi. Dels rider vi ju en gång i veckan nere i viarp och dessutom har Julia tränat ganska mycket privat. Och fina Lorett kämpar på med dressyren. Har fått lägga i en växel till och det finns faktiskt lite dressyr i henne. :)
 
Juliett får vara i ridhuset emellanåt och springa av sig. Igår fick hon även hoppa lite. Hon blir nog ingen hopphäst trots att både hennes mamma och pappa är superbra på att hoppa. :)  Första hoppet hoppade hon jämfota med bakbenen. Sedan hoppade hon med ganska bra teknik men hon verkar inte tycka det är så kul.
 
Julia och jag fick tag på varsin biljett till svenska finalen av melodifestivalen så då flög vi till Stockholm hux flux. Slumpade sig så att Jonathan skulle flyga till Hawaii samma dag för att plugga tre månader så då fick jag skjuts till Kastrup där vi mötte upp Julia efter hennes jobb, och fick även vinkat av Jonathan. Melodifestivalen var ett riktigt spektakel men väldigt roligt. Och Friends arena var enormt stor. Var 33 000 människor på plats.  Bodde en natt på Scandic Alvik vilket var toppen, spec när vi fick det så billigt tack vare Julias rabatt, och nästa dag flög vi hem igen. Är ju alltid svårt att få ihop det med hästarna då vi båda är iväg. Nu hann jag mocka den dagen vi kom hem och sedan var Åse snäll och mockade på lördagen, dvs den dag vi åkte. 
 
Denna helgen var det 50-årsfest för Susanne J. Mycket trevlig fest med god mat och kul underhållning. Nästan hela hästgänget var där och vi träffas på fredag igen då  vi ska hem till Helene. Är ju påsk i helgen som kommer och på lördag åker jag och Julia till Göteborg då det är GHS. Ska bli så kul. Ska se både hoppning och dressyr. Sover över två nätter på Scandic Rubinen vilket ligger i närheten. Nedan kommer lite bilder från det jag skrivit om. :)
 
 Juliett hoppar! 
 
 
 
          
Fest för Susanne 50! 
 
Lorett passade på att rulla sig så fort täcket åkte av!
 
 
Juliett är väldigt matglad och bra är det då vi trycker i henne massa mat i hopp om att hon ska växa mycket! Här äter hon uppblött lucern vilket hon får cirka 4 ggr per dag. Måste dock blanda i någon dl vanligt kraftpellets för att hon ska tycka om det. :)
 
               
Stockholm och melodifestivalen. Nära hotellet låg Joe and the Juice Bar så där blev det lite gott före mello. Hann även in en runda på Mall of Scandinavia vilket låg bredvid Friends. Jättebygge och amerikanskt så det förslår men väldigt fint. Vi fyndade varsin blus med hästar på. :)
 
 
Hämtade upp Jonathan inför bilresan till Kastrup då han skulle till Hawaii och vi till Stockholm. Kanske lite avundsjuk på resmålet men inte på flygtiden!
 
Lördag och söndag tränade Julia dressyr för Lotta. Såg riktigt bra ut och t o m Lotta var riktigt nöjd. Sa att hon aldrig gått så bra förut.  Liten filmsnutt på en ökad trav och skänkelvikning.
 
 
Igår måndag red Julia ut en sväng först och joggade sedan Lorett lite i ridhuset.
 
Idag tisdag blev det vila för henne. Juliett var någon dag i ridhuset annars har hon tagit det lugnt. Varit lite hårt ute igen pga minusgrader så hon verkar lite öm i hovarna igen. I morgon onsdag är det träning nere i viarp och på torsdag är det tömkörning.  Och på söndag blir det minsann en liten klubbtävling för Lorett och Juliett. ;) Och ja just det på lördag blir det clinic med Eamon HIckey som handlar om unghästhantering och träning. Ska bli riktigt kul och intressant.