Och denna gång blev de vänner direkt. Var på sommarbetet i fyra månader drygt, och nästan lika länge gick Lorett ute på natten. Det var tisdagen för två veckor sedan, dvs den 27/9, som vi bestämde att hästarna i stallet skulle börja sova inne då de visade att sämre väder var på ingång. Och då passade det bra att hämta hem Juliett. Körde dit vid 17-tiden och hon var jätteduktig och gick lugnt med oss trots att hagkompisarna gnäggade hysteriskt efter henne och sprang som galningar. Lastningen gick på typ 3 minuter och sen åkte vi hem. Väl hemma var Lorett inne i sin box när vi kom och Juliett fick komma in i sin. Båda gnäggade mycket och Loretts öron åkte fram och tillbaka hela tiden. Lämnade dem någon timme och sen tog vi ut båda i ridhuset där de fick hälsa ordentligt när v i höll dem. Gick bra. Morgonen efter var både jag och Julia i stallet inför utsläppet och det gick strålande.  Så skönt! Nu är det träning som gäller att kunna hantera dem en och en när den andra är kvar i hagen. Vara ensam kvar i boxen är inga problem. 
Inga problem att äta hö ihop.  Syns att de är mor och dotter men äntligen har Juliett växt om sin mor! 150 cm får vi henne till nu. :)
 
En fantastisk himmel förra veckan när jag och Lorett gick hem från en träning i Viarp. Gör sig inte rättvisa på bilden. Jag och Lorett har tränat en hel del nu för jag startade en av deltävlingarna i Gaspar senior cup. Red ihop hela 67% i LB2. Helt chockad faktiskt men Lorett kändes superfin. Laget kom tvåa.  Final i Flyinge den 5 nov men laget är inte bestämt än.
 
Helgen innan Juliett kom hem red vi iväg till Ottarp och Julia och Lorett var lika glada båda två. Fantastiskt kul och fint att rida där. Lite nostalgiskt också då vi ridit där i många år.