Änu en vecka har passerat och det har blivit vinter igen. Kallt med andra ord, och även lite lite snö. MIna stygn togs i måndags och jag hade bandage fram till i igår och äntligen känns det bra. Började rida i fredags och det kändes toppen. Lorett känns väldigt fin så det har nog bara varit bra att hon tagit det lite lugnare ett tag. Juliett tömkördes i tisdags och sen har vi inte hunnit mer med henne i veckan men idag gick vi ner till Viarp med henne och Julia tömkörde henne och jag red samtidigt Lorett. Båda gångerna med Juliett gick jättebra. Hon är fantastiskt duktig. Julia har tränat lite med Carado och han har varit finare än någonsin. Lotta tömkörde honom en dag när Julia var iväg och jobbade och hon tycker han utvecklats mycket. Hon var riktigt lyrisk över hans skritt och galopp! Idag var de med på hopptävling i Viarp men C blev väldigt spänd på framhopningen då det var 8 hästar där samtidigt och det var allmänt rörigt. Så det blev ingen felfri runda men Julia var jättenöjd med honom ändå.  Idag har vi dessutom lagat staket då Juliett kommit på att vi har sjukt dåligt ström i trådarna så hon kryper under. Satte en extra tråd längst ned och bytte ut den översta till ny. I morgon börjar jobbet igen, och har en fullspäckad vecka framför mig. Dock är veckan efter den betydligt ljusare då jag är ledig mycket och vi ska till Göteborg Horse Show FYRA dagar!!
 
Härligt att rida min fina Lorett igen! 
 
Juliett redo för tömkörning idag.
 
Juliett testar Carados box.
 
Hopptävling idag för Julia och Carado.
 
 
 
Vinter!!
Idag var det aktiviteter för alla tre. Ja jag kunde såklart inte göra så mycket med någon häst då min hand inte är helt bra än, men Julia fixade alla tre. Dagen började med hoppkurs för Hanna där Julia red Carado. Fortsättning i morgon. GIck jättebra idag. Sedan blev det lite tömköring med Juliett. Första gången vi tömkörde henne som en vanlig häst. Var bara tredje gången idag och de andra gångerna har vi mest gått med henne och lärt henne svänga och gå själv först. Idag hade hon dessutom bara bettet, ingen grimma över. SÅ duktig och fin och SÖT!!
 
Därefter mockade Julia boxarna och jag åkte och köpte mat på BK. Smakade bra. Sedan gick Julia med Lorett och Helene med Dakenda ner till viarp där hinderna fortfarande stod framme, för att passa på att hoppa lite. Lorett tyckte det var jättekul och var hur duktig som helst!
 
Avslutade kvällen hemma hos mig med Helene och Julia tillsammans med världscuphoppning från Bordeaux.Gick tyvärr inte bra för Henke som var ende svensk på plats. Men lite uppladdning inför Göteborg snart blev det i alla fall. 
 
 
 
 
 
Och när Julia mockade så fick båda vara i Loretts box. Det har de inte varit sedan Juliett var yngre än 1 år och hon fortfarande diade. Dock tyckte båda det var mysigt och började klia varandra direkt då täckena var av.

Även idag blev det lite tömkörning för Juliett. Ännu duktigare idag. Blev bara foto efteråt när hon var klar. Söt är hon! I morgon får hon vila för Julia jobbar. Julia red lorett en liten stund idag med innan hon gick ner med carado till viarp för träning för lotta. Gick jättebra med carado idag med. Jag längtar tills min hand är helt bra så jag kan komma igång igen!

Nu har det gått drygt en vecka sedan min operation av tummen. Känns ganska bra men råkar jag nudda där de sytt gör det sjukt ont fortfarande. Ska ta stygnen på måndag. Var dock och fick omlagt det i måndags då bandaget gått sönder. Såg fint ut då. Lorett har vilat en vecka men igår red Julia henne någon halvtimme. Såg bra ut. Juliett har också vilat lite. Testade att longera henne i lördags men då var hon öm i hovarna och såg lite knackig ut. Var fruset ute och hon blir öm då. Igår fick hon träns med bett och tömkörningsgjord på sig. Longerade först lite och hon såg ok ut. Dock tycker hon inte det är så kul så ska bli skönt när vädret är bättre så vi kan vara ute mer med henne och skippa ridhuset. Därefter blev det tömkörning längs spåret med tömmarna i bettet, för första gången. GIck jättebra. Mest skritt men någon liten trav rakt fram blev det också. Så duktig. :) Därefter tränade Julia för Lotta med Carado och det såg så bra ut. Han var lugn och fin och i balans redan från start, och hon kunde sitta ner i traven en stor del av träningen, vilket inte gått tidigare. Carado hade vilat två dagar då Julia varit iväg och jobbat men det verkar ha varit bra för honom. Dagen före var hon nere med MIcke, Helene, Suss och några fler från stallet och hoppade. Såg väldigt bra ut när han hoppade. Kul med en häst som både kan hoppa och gå fint. :) Helene och Sus var snälla och mockade en dag åt oss och MIcke mockade en dag. 
 
 
Var några riktigt fina dagar innan kylan kom igen, och då passade Julia på att tömköra Carado en dag och rida dagen därpå på utebanan. 
 
 Hoppgänget i Viarp!
 
 
 
 
Duktiga Juliett tömkörs. Hon kan alla kommandon som skritt trav och galopp. Stannar också fint när vi vill det. 
 
 
 
Vackra Juliett kollar in när Carado tömkörs på utebanan. Hon är väldigt glad för honom. Vågar dock inte ha Carado ihop med Lorett och Juliett för det sägs att han är hingstig mot ston. Dock inget beteende vi märkt. Men vi får väl se.