Åkte som sagt till havet i onsdags. I torsdags blev det lite WE tills med Lotta och Ryby. Tränade bl a grinden på "fel hål" vilket den kan vara ibland på tävling. Mycket konstigt tyckte Lorett men det gick bra ändå. Igår fredag tog vi bara en liten uteritt. Mest skritt. Hårt och knöligt ute. Inte regnat på flera månader ju.
 
Juliett går bara och skrotar i hagen. Egentligen ska hon skrittas till hands men jag väntar tills Julia kommer hem. Hon blir borta en vecka till drygt.  Carado fick inte på sin sko i torsdags trots att hovslagaren sagt han skulle komma, men han dök inte upp, och svarar inte på sms heller! Han får fortsätta gå med sin gympasko så får Julia ta tag i det när hon kommer hem. Har ännu inte kollat hans sår då Ullaredsplåstret sitter där det sitter. Ska nog kolla idag. Förhoppningsvis helt läkt nu! 
 
Idag lördag ska jag nog trimma lite dressyr inför nästa lördag då det är WE-tävling. Sen kl 16 (när typ hela Sverige kollar fotboll) ska jag hjälpa till att duka nere i Viarp inför ryttarfesten kl 18. De anordnar ju för andra året i rad SM i para-dressyr. Ingår sedan en fantastisk buffé! Mums!
 
Lorett spanar ut över havet
Åkte med Lotta och Wilmer till Barsebäck i onsdags. Perfekt dag vädermässigt då det nästan var 30 grader. Dock lite väl högt vatten där vi var så Lorett tyckte det var lite jobbigt. GIck långt ut. Nästa gång ska vi följa stranden lite längre mot Järavallen.
Juliett fotad av mig via Messenger när Julia var ute o gick med henne och jag var på min kurs.
 
 
Torsdagens träning blev lite we. Dock kändes Lorett lite trött. Tog nog på krafterna att pulsa i vatten dagen före.
Fick lite bilder skickat från Ewa som vi var på kurs hos. Hennes man som fotade.
 
WE- träning
 
Dressyr- träning
 
 
 
WE- gänget
 
Min fantastiskt fina blomma på altanen
Igår måndag tog jag det lugnt fram till cirka 15. Åkte till stallet. Hjälpte först Lotta att kratta ridhuset och fixade sen vanliga sysslorna. Tog in Lorett vid 17 och gjorde iordning henne. Tränade ihop med Micke för Lotta. Lorett kändes fin och framåt. När vi var klara hade Juliett redan kommit in men jag gjorde klart Lorett och släppte ut dem ett tag till. De var ute till cirka 20.30. Fixade klart allt övrigt. Mockade hagar packade hö kollade till Carado. Hans bandage sitter fortfarande kvar för fjärde dagen. Nyfiken på hur såret ser ut under men nu får det sitta så länge det sitter. 
 
Carado och nu när det nästan är läkt har vi hittat ett sätt att sätta täcket som funkar!
Idag var jag i stallet till halv tolv då Lotta ville bjuda på förmiddagsfika. Och vilken god fika sen! Räkmacka kaffe och så jordgubbar efter. Mums!
Gjorde Pam klart allt i stallet. Tänkte sen rida men Lotta ville vi skulle rida tillsammans på kvällen så då åkte jag hem ett tag. Hann se,  eller rättare sagt höra då Tv:n var på men jag satt inte klistrad,  att Sverige vann i fotboll och nu är klara för kvartsfinal. Kul för dem! Åkte till stallet vid 19. Fixade lite med tvätt av schabrak och tog sen in Lorett och Juliettt.  Idag travade vi 4 bommar på rakt spår och sen hoppade vi  2 plastcavaletti som stod snett igenom. Blev att vi hoppade som en åtta. Lorett fin o duktig som vanligt. I morgon är planen att åka till havet. Har tyvärr ingen med häst som vill följa med oss men Lotta med hund vill. Det fina o torra vädret fortsätter ju så det ska arg mysigt att åka dit med henne. Hade så gärna velat att Juliett också skulle med men det får bli när hon är helt frisk och Julia är hemma.
Ny månad och nu börjar min sista semestervecka. Ska inte klaga. Har haft skön semester och fint väder nästan alla dagar. Kom ju t o om iväg fyra dagar hemifrån. Ska i alla fall njuta mina sista lediga dagar. Igår lördag blev det en uteritt med Lorett. Mest skritt men lite trav med. Fast stannade hela tiden och kollade skorna! Carados bandage och maggjord hade lossnat, så fixade lite med det Såret är bara litet nu men så länge det är öppet måste det täckas. Använde ett av Ullareds-plåstren och satte fyra klisterremsor över. Sedan tog jag hans gamla flugtäcke och satte maggjorden från Loretts eksemtäcke ovanpå. Verkade hålla bra och när jag kollade honom idag söndag, satt det bra! Skönt. Så kollade inte hans sår idag. Men han fick stå utan täcke ett tag. Tog också av honom "gympaskon" han har på vänster fram då han ju tappat sin klistrade plastsko. Så han fick lufta den lite. Luktade inte så fräscht faktiskt. Som tur är kommer hovis på torsdag och klistrar på skon igen. Förhoppningsvis kan han ha vanligt skor nästa gång han skos. Och förhoppninsgsvis är såret helt läkt när Julia kommer hem den 15 juli så hon kan börja rida honom.  Så här såg såret ut igår.
 
Väldigt fint med tanke på hur det såg ut direkt efter operationen.
 
Idag har det varit ganska lugnt. Var och mockade på förmiddagen och sen slappade jag hemma hela eftermiddagen ute på altanen och läste gamla tidningar jag inte hunnit med under året. Har fler kvar! Åkte till stallet vid 19. Gjorde klart det sista, dvs mockade hage, packa hö etc och tog in Lorett och Juliett vid halv åtta. Gjorde i ordning Lorett och red ut tills med Annika och Carissa. Mysig skrittrunda. Skönt för Lorett att ta det lugnt även idag. Såg en rävmamma med sin unge på turen. Så fina! Fast de blev rädda för oss och sprang åt varsitt håll. Men förhoppningsvis hittar de varann igen.  Juliett gjorde jag i princip inget med. Kollade hovarna och gosade lite. Ska borsta henne i morgon och försöka gå en sväng med henne. Svullnaden kanske blir bättre då. Räcker tydligen inte med att gå i hagen för hon är lika svullen som tidigare. . Synd om henne och dessutom är hon satt på lite diet. Har lagt på sig lite nu när hon bara står.
Försöker ta av Lorett täcket en liten stund varje dag, och direkt går hon till Juliett och vill bli kliad. Juliett är inte så road men en liten stund går hon med på.