Sköna söndag

0kommentarer

Åkte till stallet på förmiddagen. Mockade och tog sedan in Lorett. Gjorde i ordning henne och red sedan i paddocken medan jag väntade på Pernilla och Cez.  När de kom så skrittade vi iväg ner för stigen mot läskiga huset. De har ju grävt ner elledningar hela vägen där så det har varit mycket dåligt att rida där, men nu hade de plattat till jorden, så nu var det ok att rida där. Kommer att bli bättre när det växt lite gräs.

Dock kändes det inte som samma häst idag som igår. Igår var Lorett pigg och skrittade på som bara den. Idag drog hon verkligen benen efter sig och kändes väldigt trött. Tog kanske på krafterna igår trots att vi mest skrittade.  Sedan svängde vi mot Viarp och red grusvägen hem. Mötte en traktor på vägen hem och för att slippa den, så gick vi upp i gräskanten lite. Och hux flux när vi ganska lugnt stod där och väntade, och traktorn var en bra bit bort, så sparkade Lorett helt plötsligt bakut. Det var ingen stor bakut, för vi stod ju stilla, men dock. Fattar ej vad som tog åt henne. Sen stod hon lugnt igen. Fortsatte hemåt och avslutade i paddocken med lite galopp. Men som sagt hon kändes väldigt trött idag, så det blev bara ngr minuter.

Släppte sedan ut henne igen utan täcke. Ganska skönt ute. Körde sedan hem.

Var sedan på Tomatens Hus och käkade tomatpaj och morotskaka. Smarrigt och gott! Det var jag, Åse, Anna, Suss, Helene, Susanne J, Pernilla och Lotta. Mycket trevligt. Mest var det för att fira Anna. Men när vi skulle köra hem fick jag en present för att jag fyllt år, och det var en jättefin ljusstake som man ska hänga på väggen som är gjord av en hästsko. :)

Körde tillbaka till stallet en sväng på kvällen för att sätta på Lorett täcket men det var fortfarande 11° ute så jag beslöt att hon fick vara utan täcke. Tyvärr verkar hon börjat klia sig. Svansen såg ut som en svintoborste, så jag får leta fram eksemtäcket imorgon. Trist men det måste på nu. Avslutade kvällen med att se grand prix hoppning från Paris. Malin blev trea med Tornesch!

Kommentera

Publiceras ej