Världens bästa Lorett!

0kommentarer

Ja, idag var det alltså en tävling för Lorett. Hon ska ju tävla med Tina imorgon allsvenskan och det beror på att Julia inte får hoppa allsvenskan med Lorett då de startat LA, och Tina behöver en häst. Och vi vill gärna att Lorett får vara med i laget och vi tycker att det är roligt att Tina vill ha Lorett, för hon rider henne så bra. Dock är de många som vill vara med i laget i morgon, tror det är 12 st som provar och det är 8 st som kan vara med. Det blir förklassen som avgör detta.

Så idag blev det en klass för Lorett. Riktigt skönt att bara rida en klass. Det var i Flyinge som tävlingen gick och det blev en regional LB för dem. Vi var där i god tid, men det gick ändå väldigt fort, för det blev lite stressigt på framhoppningen, men det var bra ändå för Lorett skulle inte hoppa så mycket då hon tränade lite igår och ju ska hoppa även söndag. Väl inne på banan så kom de igång bra. Ettan hoppades jättefint och sedan bara flöt det på hela banan. 9 hinder i grunden med en kombination, och sedan var det 4 eller 5 hinder i omhoppningen varav ännu en kombination. Båda kombinationerna klarade Lorett jättebra, med ett galoppsprång emellan som det skulle vara.  När de hoppat klart låg de trea, och de slutade på 6:e plats av 8 placerade. Och som vanligt var det ju bara de sex första som fick komma in på prisutdelning så det var ju tur att de fick det! Så ärevarv och jubel blev det.

Väl tillbaka i stallet packade vi ur allt och Lorett fick komma  ut i hagen. Mockade och sedan körde jag och Julia och käkade. Därefter tillbaka till stallet och Lorett blev klippt. Hon hade väldigt mycket päls! Och hon behövdes klippas för hon blev svettig på en gång idag i Flyinge.

I morgon är det som sagt tävlingar i Viarp. Julia ska vara hästskötare åt Tina och hon putsade sadel och träns nu ikväll. Jag ska mest titta och så ska jag vara funktionär på eftermiddagen.

Kommentera

Publiceras ej