Varmt!

0kommentarer

Ja nu är sommaren här igen med besked. Nästan för varmt för min del men men. Allt rullar på. Jobbet är ganska lugnt ett par veckor till . Har fått gjort en hel del både hemma och i stallet. I stallet är det den årliga städningen och målningen som avklarats. Har bara några allmänna ytor som vi ska hjälpas åt med. Transporten är tvättad både in- och utvändigt och servad. Lorett går ute dygnet runt fortfarande och trivs med det! Allt även bra med Juliett på betet. Tack vare regnet som kom i början på juli är gräset grönt och frodig hos henne! I år är hon inte smal! För en dryg vecka sen fick hon verkat hovarna av en som också har sin häst hos Agneta så det var smidigt. Han gjorde ett riktigt bra jobb. Nu har hon varit där i drygt nio veckor. Ska bli mysigt att få hem henne i slutet av augusti. Då börjar allvaret i dubbel bemärkelse.

Idag var vi återigen på tävling och denna gång i Ödåkra. Lorett och Julia red först LB1 och sen LA1. I första klassen tog de återigen en fjärdeplacering denna gång på 66,6.% vilket är lite bättre än sist och bland det bästa de fått. Fick som vanligt kommentar om lydig häst. :)  I klassen efter var båda lite matta dels pga. värmen men även pga att Julia varit sjuk hela veckan men de gjorde ändå en fin ritt på drygt 63%. Dock ingen placering men ändå inte långt efter vinnaren som vann på drygt 66% Vi var alla mycket nöjda! När vi var klart fick Lorett några hinkar kallt vatten över sig vilket hon var nöjd med. Även med sin betfor hon fick mellan klasserna.  Fast bäst var nog ändå att komma hem till sin hage och kompisarna. 

Ren och fin transport!
 
Tror de hade missat att det var fyra placerade i denna klass för det stod att priser sponsrades av Hööks och ettan tvåan och trean fick täcke och schabrak från Hööks medan Julia som då blev fyra fick krimskrams som det kändes de bara roffat ihop, bla en kaffemugg det stod ödåkra ridsällskap på och någon reflex. Men men själva plaeringen och de fina procenten var ändå viktigast och dessutom fick vi rosett och plakett. ;) För övrigt mycket trevlig tävling i Ödåkra med trevliga och kunniga funktionärer. Åker gärna dit igen. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej