Day 4, part 2. Sept. 3, 2010

0kommentarer

Day 4, part 2.

Är nu hemkommen efter en fullspäckad dag. Har haft möte hela dagen på nya stället vi ska jobba på och träffade gamla kollegor vilket var trevligt. Blir nog bra när vi är klara.

Åkte sen till stallet vid 17-tiden. Mockade snabbt och gjorde sen iordning Lorett. Har övertalat Jessica på jobb, ja så mycket övertalning behövdes dock inte, att börja rida i vår grupp på fredagar, så hon var med idag och det var kul. Vi var bara fyra idag, för både Anna och Pernilla hade avbokat. Tror att Pernilla firar sin ettåriga bröllopsdag denna helgen, för det var den 5 sep 2009 de gifte sig.

Nere i Viarps skulle vi ha markarbete men det blev ngt mellanting av markarbete och hoppning. Efter att vi ridit fram hästarna, började vi med att trava över fyra bommar på böjt spår, i båda varven. Lorett var lite bråkig i munnen, spec höger sida. Kanske dags att kolla tänderna igen? men men, sedan travhoppade vi först i vänster varv, ett litet kryss och landa i galopp och två galoppsprång fram och över en bom på marken. Gjorde detta ngr gånger och Lorett var så klart duktig. Sedan bytte vi varv och håll, och då hade Lotta gjort om det till kryss in, fortfarande i trav, ett galoppsprång och sedan en kryssoxer. Hoppade denna ett par ggr på låg höjd, och det gick jättebra. En gång kom jag med lite dålig framåtbjudning så då hoppade inte Lorett så bra på krysset och fick lite jobbigt fram till oxern, och Lotta så då att Lorett lika gärna kunde stannat, men det gjorde hon inte. Och sedan red jag på bättre, och då gick det super. Avslutade med att hoppa det en gång till lite högre och Lorett hoppade fint med ryggen och jag tänkte mycket på att ge eftergift. När vi sedan travade av kändes Lorett hur fin som helst.

När jag var klar med Lorett kom Helene upp till Viatorp och så körde vi till nya huset i Härslöv för Helene ville titta på det, och jag tror det fick godkänt!

Så fort jag flyttat in och kommit iordning blir det en inflyttningsmiddag med bästa stalltjejerna, och Julia när du kommit hem blir det en välkommen-hem-middag för dig med bästa stalltjejerna.

Nu är det dags att hoppa i säng. Jobba hela helgen. Lorett får nog vila imorgon då jag jobbar 11-20. Åker bara ut en runda efter jobb och mockar, och borstar lite.

Gonatt önskar Jonna

Kommentera

Publiceras ej