Idag var jag iväg och skulle besiktiga transporten men inte gick den igenom!! Bromsarna slut och körförbud. Bara att köra den direkt till Boj i Klippan som får laga den. :(

Körde till stallet vid halv 5-tiden. Tvättade Loretts man och svans eftersom hon fortfarande kliar sig, och jag tycker nog att hon blev lite bättre. Hon blev i alla fall alldeles silkeslen i man och svans.

Därefter skrittade jag och Pernilla ut en runda med hästarna. Det var en härlig kväll, och hästarna var lugna och fina. Väl tillbaka red jag lite i paddocken. Hon var så fin så, och jag kunde t o m göra ett galoppombyte. Och jag använde tricket du lärt mig Julia! :)

Nu är det kväll här, och hos dig Julia är klockan drygt halv tre på eftermiddagen. Vi har ännu inte hört av dig idag, men jag antar att du fortfarande är i skolan. Skickade ett sms till dig i morse din tid, men jag ser att det inte gått fram, så din telefon är väl avstängd. Hoppas du haft en bra dag i skolan och att du fått lite kul ämne och träffat lite trevligt folk.

Folket i stallet hälsar, bl a Rebecka, Annie, Erica, Pernilla och Lotta m fl.

Hittade nedanstående underbara bild och tänk så fort tiden gått sedan dess.

Idag har varit en lång dag. Gick upp 2:30 efter cirka 2,5 timmes sömn och körde med Tina och Julia till Kastrup. Resten av familjen åkte med Jörgen. Allt gick bra och Julia såg glad ut, men vi andra såg nog mest ut som ledsna hundar, men det är klart att det är kul för Julia! Och hux flux är hon hemma igen.

Har hållt kolla via nätet hela dagen och nu är hon framme i Minneapolis. Hon har bara sista sträckan kvar, dvs cirka en timmes flyg till Waterloo där hon blir hämtad av värdfamiljen. Då är klockan cirka 23:30 hos oss, och 16:30 hos dem.

Själv tog jag det ganska lugnt idag. Körde hem och åt frukost och sov sedan ett par timmar. Har nu varit hos Lorett och det var lite jobbigt att köra till stallet faktiskt. Tog med Lorett direkt ut på en långpromenad. Dels tävlade ju hon igår, och skulle ta det lugnt idag, och dels kände jag att jag behövde komma ut och röra på mig.

Vi gick en lång runda och Lorett var så pigg att jag fick "powerwalka", men det skadade ju inte! Om jag nu ska rida Lorett fem dagar i veckan så måste jag komma i form. :)

Pratade lite med Pernilla i stallet och det kändes bra. Hon var ju själv utbytesstudent när hon var i Julias ålder och vet hur det var, och hon tycker att det är helt rätt! Hade datorn med i stallet och kunde se Julias plan digitalt när det rörde sig mot Minneapolis och Steen var imponerad!

Imorgon rider jag nog ut en runda på Lorett. Måste nog göra upp ngt slags schema för vad jag ska göra med henne. Ska också försöka hitta tid att sätta upp alla era plaketter. För nu blev det ju en till igår!

Om tiden sedan räcker till ska jag börja förbereda min flytt. På onsdag skriver jag papper och får nycklar.

/Jonna

Idag var vi i Perstorp för den sista tävlingen innan Julias år i USA som börjar imorgon. Det gick jättebra i första klassen LB+5 (1,05) där de var dubbelnolla och sjätteplacerade. I andra klassen var nog Lorett lite trött för det blev åtta fel, men hon var ändå jättefin.

Tina Hansen stod bakom kameran.
(Tina Hansen stod bakom kameran)


(Tina Hansen stod bakom kameran)


Imorgon bitti tidigt tidigt, ska vi lämna Julia på Kastrup. Hon är "packad och klar"Här är filmen från första klassen i Perstorp där de kom sexa i LB+5 dvs 1,05.

Fr o m måndag 30 aug och 10 månader framåt kommer Julia att bo och plugga i Jesup, Iowa, USA. Jag och Lorett kommer att sakna henne enormt mycket, men vi ska försöka hålla oss sysselsatta så tiden går fort till den 3 juni 2011!

Jag ska alltså ta hand om Lorett på bästa sätt och se till att hon är i tävlingskondition när Julia kommer hem. Jag kommer att använda denna blogg och skriva om Lorett och mig, och vad vi gör och hur vi mår, så kan Julia hålla koll på oss.

Vi håller koll på henne här http://juliamerica.blogg.se/

Imorgon blir sista tävlingen för detta året. Då ska de hoppa LB+5 (1,05) och LA (1,10). Håll tummarna att Lorett är på bra humör.


Terrängträning i Annelöv aug 2010


Vetlanda NF-SM 2010


Vetlanda NF-SM 2010 utställningen