Hade ute veterinär till Juliett då hon ju var halt när Julia skulle tönköra henne. VIsade sig att hon har en gaffelbandsskada i sitt högra framben. Fick något slags zinkbandage som satt i tre dagar. Nu står hon lindad i sjukhage. Veterinären kommer på måndag igen och gör nytt ultraljud. TYcker svullnaden gått ner mycket. Jag och Lorett var iväg och tävlade WE i Trollholm förra helgen. GIck jättebra tycker jag. Red LA första gången. Fick faktiskt ganska bra på dressyrdelen men lite missar på tekniken och speeden. Måste öva lite mer där. Var också iväg helgen före på seniorcupen i Klippan. Lorett kändes grymt fin, Hade tränat tre gånger veckan före och även då hade hon känts så fin. Hade tränat mycket på att hälla takten till musiken och komma rätt till den, vilket vi fick tll perfekt. Så då blir man ju besviken när domaren ger dåliga betyg och dessutom skriver "i otakt till musiken". Så trist. Musiken räknas ju lika mycket som själva ridningen. Så nu har jag bestämt att jag struntar i dressyrtävlingar. I alla fall för ett tag. SÅ ingen mer seniorcup för mig tyvärr trots att jag tycker det är jätteroligt egentligen. Men om syftet var att få ut fler seniorer att tävla så lyckades de inte här i alla fall. Posititv är att Carado äntligen är igång på riktigt! Vågar knappt skriva det. Och riktiga skor fick han förra veckan, så nu kan Julia typ rida som vanligt. Har tränat för Lotta ett par gånger och det har gått så bra så. De är anmälda till första tävligen på 1,5 år den 7 oktober på hemmaklubben.  
 
Vår lilla olycksfågel. Har dessutom lyckats få världens ögoninflammation. Och inte får man tvätta eller skölja ögonen heller.  Men hon är så snäll och står fint i sin sjukhage trots att det är jättetråkigt. 
 
Film när Juliett sover
 
 
 
 
Jag och Lorett tränar halter inför WE-tävlingen i Trolleholm. 
 
 
 
 
Lorett kliar med Ruby. Tror de är glada att gå i hagarna bredvid varann igen.
 
Tjoho Carado har fått riktiga skor!
 
 LIte kul att katten jag matar har sällskap!
 
Två sötisar! Carado och Julia
 
 
 
 
 
 
 Jag och Lorett på framridningen i Trolleholm.
Ja nu är sommaren över. Varit väldigt varmt och torrt!, har fått köpa hö från Holland då det inte växt något här. Dyrt dessutom. Brunnen i stallet har sinat och funkar ännu inte. Får dra med vatten hemifrån. Inte hittat på något kul alls i sommar förutom min we kurs. Åkte dit en gång till i augusti över en helg. Lika bra igen. Hade ridläger i viarp och Julia kunde vara med lite med Carado vilket var kul. Han år igång nu ganska bra. Såret efter operationen av inken är helt läkt. Och fantastiskt nog försvann inken på halsen av sig själv! Den var ju planerad att försöka få bort med en salva. Skönt vi slapp det då den behandlingen är långdragen och smärtsam.  Dock inga skor på fötterna än då kvalitén på hovarna är för dåliga. Går med jympaskor från hööks så länge. Juliett varit dålig hela sommaren i sitt vänstra ben ju. Börjat komma igång bra senaste veckorna då hon ikväll igen är halt!😭😭😭 Får kontakta,veterinären i morgon. 
Jag har tävlat lite med Lorett. Hon har känts grymt fin hela sommaren men tyvärr tycker inte domarna lika. Inget glatt inlägg precis men det kommer kanske snart ett lite bättre. 
Lorett på ridlägret fick vara test häst då vi fick massagekurs.

mitt enda midsommarfirande

snygg är hon vår Juliett! Och förstås Lorett med. 😍😍

Juliett ikväll innan vi upptäckte hon var halt

Carados skor.

varm sommar

hö från Holland kom i två stora lastbilar

uteritter på stubben hann Lorett och jag med några gånger.

när jag och Lorett var på andra wekursen var det vallåkraträffen så då fick Carado gå i hagen bredvid Juliett. funkade bra!

vackra Juliett

sötnosar. mycket flugor i sommar dock!

hö från Holland

Jag på we- och dressyrkurs

Juliett är far upp i dagen

superfin Lorett på tävling men domaren gillade inte oss