Blåsigt och kallt idag så hästarna kom in tidigt. Duschade loretts ben då de var väldigt leriga och passade då på att även duscha Julietts ben vilket gick riktigt bra. Var första gången. Julia skulle rida Lorett men höger sko var borta. Hade sådan tur att jag hittade den i hagen och tur nummer två så var viarps hovslagare på plats och han slog på skon igen senare på eftermiddagen. Vår egen hovslagare har fortfarande inte återkommit till mig. Hoppas han gör det snart då Lorett behöver nya skor ändå. Nio veckor sen sist!
Kunde alltså inte rida Lorett så det blev life träning i ridhuset med Juliett som idag fick ha schabrak och gjord på sig. Nu ikväll var jag och longerade Lorett och jag tyckte hon såg ok ut nu. Får hoppas skon sitter kvar nu till nästa skoning!
 
 
 
Igår var vi på bio och såg star wars i 3D. Får ju säga att den inte var lika bra som de tre första jag såg! Men helt klart kul ändå. Var jag Julia Fredrik Stella Jonathan och Jörgen.
Idag red först Julia och Lorett såg riktigt fin ut. Sen fick hon gå in i boxen och vi tog ut Juliett ridhuset. Hon fick träna på att vara själv i ridhuset och gå runt där fint.  Hon skötte sig väldigt bra. Lorett skrek lite först men var sedan lugn. 
Hemma igen och är så nöjda med London och Olympia. Minne för livet och bäst av allt är att jag gjorde resan med Julia. Dock får det dröja innan nästa både pga ekonomin som att det är svårt att hitta någon som sköter hästarna. Blir väl Göteborg till påsk nästa år. Lorett vilade som sagt alla dagar vi var iväg och när vi kom hem blev Julia sjuk. Jag red två dagar men sen har jag jobbat och hon har fått vila igen tyvärr. Idag rider i alla fall Julia :-) 

Juliett var lite halt efter verkning och hon sliter sina framhovar snett. Får se vad det kan göras åt det. Alltid är det något som sagt. Julen blir lugn för övrigt då jag jobbar både jul och nyår. En kul sak är att jag och Julia ska börja träna en gång i veckan i Viarp med Lorett. Ska dela på en plats då vi jobbar som vi gör. 
Juliett får så mycket hö hon vill när hon är inne. :-) 
 
Kvällsmat på TGIF. Supergod pasta blev det.
 
 
Sen blev det musical. Phantom of the Opera på Her Majesty's Theatre. HIttade billiga biljetter på TKTS.
 
Och London by night
 
 
 "Vår" station West Kensington där hotellet låg. 
Lorett i morse. Väntar på matte och vill gå ut.
 
Och nu blir det olympia horse show
 
 
 
 
 
Och nästa dag blev det lite mer London
Kaffe på Starbucks nära Towern och Tower Bridge.
 
Besök på Kings Cross platform 9 3/4 där vi hittade Harry Potters vagn i väggen! Fanns även en Harry Potter-shop där!
 
LIte mer sightseeing med bl a Piccadilly Circus, London Eye  och Big Ben hann vi också med + lite shopping på Oxford Street! 
 
 
 
 
 
 
Avslutade lördagskvällen med god mat på Fridays och Trafalgar Square
Ja det är mycket som måste förberedas när man ska iväg en långhelg vad gäller hästarna. För nu väntar London! 
Lite info till de som är snälla och mockar! 
 
 
Julia fyllde vatten så de klarar sig hela helgen. Juliett lyckades "döda " sitt täcke i går kväll så nu har hon Loretts gamla regntäcke.  Det är det man ser ligger i en hög i boxen. 
Ja det gör jag och ryggen känns ok. Kan dock inte sitta ner i trav eller  galoppen än men vad gör det? Lorett känns underbar och det är så mysigt med henne.  Allt bra även med Juliett men då Julia varit borta hela veckan och även helgen har det inte hänt något med henne. Jag har borstat henne och kratsat hovarna. That's it. Får bli lite nu i veckan innan vi åker till London på torsdag!
Hmm borde satsat på veterinäryrket. Verkar välbetalt. Som tur är har vi en bra försäkring hos Sveland på Lorett. Detta är skörden efter loretts magont förra helgen.