Lång dag

0kommentarer

Idag blir en lång dag. Först jobb på sjukhuset och sedan direkt till förskolan. Men men det går.  Det enda tråkiga med det är att jag inte hinner vara hos Lorett, men Tina är snäll och sköter henne idag. Var bara inne en snabbrunda innan jobb, och satte ut vatten i hagen. Går ju inte att sätta ut på kvällen, nu när det blivit minusgrader igen.  Tog också av broddarna, då det inte är halt ute, utan endast hårt och knöggligt. Kan tänka mig att det blir ännu stappligare med broddarna på.

Igår var en härlig vinterdag. Kallt, men vindstilla och soligt.  Var ute en skrittrunda med Lorettan.  Åkte sen hem och fikade med Jörgen, Betina, och söta Stella!

Såg världscupen live på kvällen, och Malin var med, med Tornesch. Mycket bra och spännande, och perfekt avslutning på en lördagskväll. Lite chatt med Julia var grädden på moset. :) Hoppade sen i säng då jag skulle upp tidigt.  Innan världscupen hann jag med en snabb sväng till Lorettan och såg till att hon hade det rent och fint hos sig inför natten. Skulle ändå ut och ställa bilen i garaget och då passade det bra att titta till henne. Så skönt att bo nära henne. :)

Kommentera

Publiceras ej