Torsdag

1kommentarer

Idag var jag hos Lorett vid 12-tiden. Mockade först och tog sedan in henne. Idag var det cirka 5° men blåsigt så hon tyckte inte det var så kul att vara ute, i alla fall inte när det inte finns ngt att göra (läs ÄTA) i hagen.

Skrittade först ner till viarp och tillbaka och red sedan i ridhuset. Hon var fin och framåt. Red med spö vilket jag gör ganska ofta nu, och hon har börjat vänja sig. Har också plockat av henne broddarna för nu är nästan all is borta i hagen.

Hade framme tre travcavaletti på böjt spår och hon jobbade på bra.

Pratade lite med Annika i stallet som undrade hur Julia hade det. Hon hade varit inne på  hennes blogg för ett tag sedan, men inte nu på ett tag. Hon sa att hon behövde hjälp med Syrah till hösten. Ett par ggr i veckan och även ngn som kunde tävla henne lite. Och hon ville gärna ha Julia till hjälp. Lovade att framföra detta till Julia så kan de själva prata om det till sommaren. :)

Och Julia är nog insnöad. Hörde att USA har sitt värsta vinteroväder på 50 år! Massor med snö och kyla. Men hon har nog inget emot att slippa gå ut i det ovädret, och det slipper hon för skolan har varit stängd. Just nu har de bara -8° men innan idag såg jag att de hade -27°!

Ännu en liten filmsnutt kommer här. Fantastisk sport vi håller på med!

1 kommentarer

Julia

04 Feb 2011 00:14

Hälsa Annika att jag är muutcho intresserad! :))

Kommentera

Publiceras ej