Trött

0kommentarer

Nu kallar sängen strax men ska försöka orka skriva lite här.

Kom ganska tidigt till stallet. Hade därför tid att frisera Lorett lite. Nu är hon fin i man och svans. Ska ta kort på det imorgon. Gick ner till Viarp och hade följe med Åse som red Ingo. Regn och blåst idag.

Började med att travhoppa ett kryss med travbom före och bom efter. Första gångerna blev det såklart galopp precis innan, men efter ett par ggr gick det bättre. Travhoppade ganska högt faktiskt. Gjorde detta i båda varv. Eller i andra varvet, som blev höger, kom vi i galopp istället. Lorett lugn och fin över det. Därefter hoppade vi studs med 3 hinder. Första gången låg sista krysset nere. Nu hade Lorett fattat att det var hoppning så nu gick det lite fortare, men hon var mycket duktig. Gjorde detta i båda varven.

Sedan hoppade vi en liten bana. Började på studsen i vänster varv som stod vid ena långsidan (precis där läktaren/cafeterian är), därefter fortsatte men i vänster varv snett igenom där det stod ett enkelhinder. Efter det svängde man höger och hoppade nästa hinder som var en oxer snett igenom. Avslutade med att svänga vänster och ta ett enkelhinder som stod på spåret på andra långsidan (det var detta hinder som var travhindret i början). Det gick bra när jag tänkte på att räta på mig innan hindret och att släppa henne i tid. Dock släppte jag lite för mycket tyckte Lotta vilket medförde att hon stack efter hindret. Men det blev bättre mot slutet då jag försökte att endast ge lite mindre eftergift. Hon var mycket duktig i alla fall, och verkade tycka det var kul.

Bestämde att Helene ska komma och hoppa henne varannan vecka eller så. För jag vill att hon ska hoppa lite högre emellanåt, så hon är fin tills Julia kommer hem. Och nu är MP frisk så då hinner inte Tina.

Pratade också med Hanna i stallet. Hon tyckte tre meeting var ok, då det var två veckor emellan. Hon behövde ju inte gå två klasser alla dagar heller. Och i Vetlanda är det ju även dressyr.

Hon tyckte också det var bra om Julia red Syrah lite till hösten. Hon sa att hon var duktig att hoppa.

Har nu tittat på Let´s Dance och med ett nödrop klarade sig Helena kvar. Jag ringde och röstade! Med tanke på alla hästmänniskor det finns, så borde Helena klara sig bättre. Kom igen och rösta!

Kommentera

Publiceras ej