Hoppträning i Viarps paddock

0kommentarer

Jobbade hela dagen och åkte till Lorett vid 17:30-tiden. På morgonen fick jag samtal av Anna E att Loretts täcke hängt under magen på henne, och att bensnöret kommit fel. Hon trodde dock att hon fått rätt på det. Jättesnällt av Anna att hon fixade det och vilken tur att hon var där tidigt. Man vet ju inte vad som händer om täcket sitter fel och de börjar springa.

I alla fall så hade täcket gått sönder lite, men det var endast vid svanslappen. Får sy det ngn dag. Spände bensnörena lite mer, så förhoppningsvis ska täcket sitta på nu.

Julia kom strax efter mig. Lorett kändes lite seg när vi tog in henne så hon fick en dusch. Julia gick sedan en sväng med henne så att hon skulle torka och jag mockade hagen.

Sedan var det dags för hoppträningen. De var nere i Viarps paddock där tävlingshindren stod kvar sedan tävlingen i söndags. De hoppade fram lite, bla hoppade de ett hinder som en åttvolt där de vände åt olika håll. Ganska snart hoppade de bana. Lorett var väldigt pigg vilket hon alltid är, och spec i på stora banor. De avslutade med att hoppa banan åt andra hållet, och nu hoppade Lorett perfekt och Julia red perfekt. Hanna tyckte hon kommit igång jättebra, och verkligen red till hindren.  Lorett var fortfarande pigg, men hon är ju en liten speedhäst! :) Blev tyvärr varken film eller foto, då jag glömt kameran hemma och mobilen hade laddat ur sig.

Sedan fick hon sova inne inatt, ja det fick alla hästar, då det börjat regna och ska regna hela natten. Tror hon var ganska nöjd med det. Ställde sig i viloställning så fort hon kom in i boxen. Är nog lite jobbigt att gå och tugga dygnet runt!

Kommentera

Publiceras ej