snack med USA

0kommentarer

Har nu skypat med Julia en lång stund. Allt är bra med henne, men hon längtar efter att åka till stallet. Det är det första hon ska göra när hon kommer hem, säger hon!

Igår lördag jobbade jag hela dagen och kom inte till stallet förrän vid 19. Mockade snabbt och tog sedan ut Lorett till ridhuset för lite tömkörning. Hade egentligen tänkt rida men var alldeles för trött, men hon behövde röra lite på sig i alla fall. Det blev cirka 40 minuters tömkörning, inkl fram- och avskrittning. Hon var pigg och framåt och ngn liten brall blev det! Blev dock mest lite konditionsträning.

Idag söndag har vi ändrat till sommartid, vilket innebar att jag fick sova en timme mindre. Som tur var började jag inte förrän  halv tio, men hade planerat att åka inom Lorett först så fick i alla fall gå upp ganska tidigt. Var jättetrött när klockan ringde, men masade mig upp och kom iväg till Lorett. Det hade varit minusgrader under natten, så hennes vatten hade frusit och hon hade försökt slå sönder isen. Jag fyllde i alla fall på nytt vatten och hon drack nästan en hel hink. Träffade på Åse i stallet. De var där tidigt för Tina skulle tävla MP i hoppning nere i viarp på en klubbtävling (vilken för övrigt gick bra, de nollade).

Slutade jobb redan! halv två och körde då direkt till stallet. Mockade till Lorett och tog sedan in henne. Körde hem och tittade på världscupen i hoppning på SVT play. Konstigt att inte höra Janne Svanlund, men Lotta Björe var där och hon hade ngn kille som bisittare. Körde tillbaka till stallet vid 18-tiden och gjorde iordning Lorett. Sen kom Lotta och tömkörde Lorett. Lorett fick jobba på ordentligt och såg riktigt fin ut. Lotta tyckte hon jobbade bra, kom fint i formen och såg stark ut i bakbenen. Och det var ju bra!

Gick en sväng med Lorett och sen var hon klar. Avslutade stallet med att mocka lite i hagen. Fick ihop en skottkärra, men det finns mer att fylla, men sedan blev det mörkt så det får bli en annan dag.


Vinst i KM 2010! Favorit i repris 2011?

Kommentera

Publiceras ej