12 maj - 22 dagar tills Julia är hemma!

0kommentarer

Var inga problem att få upp Jonathan idag. Åt frukost och sedan stack han till skolan. Skulle få skjuts med en kompis som bor nära mig.

Åkte till stallet vid 12-snåret. Skönt väder idag igen. Inte så varmt som igår, men nästan skönare idag. Mockade hagen och boxen, och sedan tog jag in Lorett. Idag fick hon lite massage med maskinen och det tyckte hon var ganska skönt, åtminstone på vissa ställen.

Sadlade sedan med hoppsadeln då jag planerat en uteritt. Annika hängde på med Syrah, dock till fots. Tänkte ridit ner till dammen, men när vi närmade oss den såg vi bonden var ute med sin jättetraktor med ngt brett bakefter precis på åkern bredvid stigen, så då vände vi om igen. Red då lite istället på ridbanan. Gick väl sådär. Testade ett lite längre bett, men vet ej om det var så mycket bättre. Men det hade inte fasta ringar och det tror jag är bäst. Anledningen till att jag ville prova ett lite längre bett är att hon nästan alltid får skav i mungiporna och kom på att det kanske beror på att bettet skaver där, och när Lotta tittade på det så tyckte hon att det kanske var i kortaste laget. Den storlek hon nu har är 11,5 och jag tror att nästa storlek är 12,5 och det hade nog varit bättre med storlek 12 men är osäker på om det finns. Ska köra till Hyllinge i morgon efter jobb och kolla.

Nåja, red lite övningar ur LB-programmet och därefter fick hon en liten dusch. Tvättade man, hals och övre delen av svansen med klorhexidinshampot då hon är lite kliig. Sen fick hon på sig eksemtäcket och så fick hon gå ut igen. Fick ngr äpplen! :)

Har nu tittat med ett halvt öga på semifinalen till melodifestivalen. Det var ju fråga om Eric Saade skulle gå vidare till lördagen eller ej. Och det blev ganska spännande för av 19 länder skulle tio gå vidare och när nio var upplästa var inte Sverige med. Men på tionde uppropet så blev det Sverige. Kul, även om jag inte tycker låten är ngn höjdare. Har aldrig gillat de sånger han Fredrik Kämpe skriver. Men Eric Saade är en bra artist, skulle bara behövt en bättre låt.

Imorgon jobbar jag natt så då hinner jag inte rida min lektion, men Tina och Lorett hinner! Dressyr blir det då.

Nu är det bara 22 dagar kvar tills Julia är hemma. Och idag slutar hon skolan och på söndag är det graduation för henne. Då ska hon vara så här fin!



Kommentera

Publiceras ej