Träning

0kommentarer

Lorett kändes sval om hovarna även nu ikväll. Beslöt att ta med Lorett på träningen och känna hur hon kändes när jag red. Var ju också bra att rida för tränare som kan se om hästen går dåligt.

Tyckte hon kändes som vanligt. Inte så pigg till en början men kom i gång bra. Vi hade markarbete och det tyckte nog Lorett var lite kul. Hon skötte sig jättebra och det kändes som om detta verkligen var ngt hon kunde. Dels travade vi över bommar på marken, både på böjt och rakt spår. Dels red vi lite upphöjda bommar, men då var det galopp. Lotta hade höjt upp i ena sidan, och när jag kom på den låga sidan tyckte Lorett det knappt var lönt att lyfta fötterna men om jag hoppade på den lite högre, så hoppade hon bättre. Kändes fin i både trav och galopp. Avslutade med en låg tre-studs på böjt spår. Gick superlätt i vänster varv, lite svårare i höger men helt okey! Lorett var duktig och gick på storhästavstånd.

Så skönt att hon inte verkar ha ont i hovarna. Kommer ihåg förra gången hon fick ont efter skoning och hur lång tid det tog!

I morgon blir det uteritt med Helene och ev åker vi ner en sväng till Lund och hejar på Annie och Tina i distriktsmästerskapet. Vi får också heja lite på avstånd för storhästlaget som rider sista omgången av allsvenskan div 2 i Åstorp.

Kommentera

Publiceras ej