Söndagens tävling

0kommentarer

Ja, så var det dags för ännu en tävling för Lorettan. Då de var 12 st som ville rida och bara 8 som kunde vara med i laget, blev det förklassen som avgjorde. Både Lorett och Ingo var felfria! Lorett hoppade så fint och luftigt. Hann med att filma både Lorett och Ingo i förklassen men tyvärr kunde jag ej filma dem i lagklassen då jag var funktionär då och ej hann med att filma. Men i lagklassen fick tyvärr Ingo ett pet, och Lorett fick också ett nerslag, dock lite mer än ett pet. De rev i princip hela hindret och Tina höll på att ramla av, men som tur var kravlade hon tillbaka i sadeln och hoppade sedan sista hindret fint. Men som tur var gick vi i alla fall till omhoppning vilket 8 lag av 12 gjorde. I omhoppningen hade vi fyra felfria ryttare, bl a Ingo och Lorett, vilket resulterade i att vi fick 50%, men tyvärr räckte det inte till placering. Laget blev delad femma. Men bra ändå. Omhoppningsbanan var ganska svår med en stor och hög oxer som sistahinder.  Julia var lagledare och hästskötare idag.





Vid detta laget hade klockan blivit nästan 16 och hästarrna fick komma hem. Tyvärr hann de inte vara ute mer idag, då alla hästar precis kom in då vi kom hem. Men Lorett verkade lite trött så lika bra hon fick komma in i boxen och vila. I morgon blir det uteritt med Julia, för att på tisdag börja ladda för allsvenskan i dressyr som drar igång nästa helg!

Det var lite om vad som hänt idag. Jag orkar inte skriva mer då jag är helt slut nu och måste sova. Har varit en rolig men intensiv helg för både Lorett och oss.

Godnatt!





Kommentera

Publiceras ej