Trött

0kommentarer



Så här trött var Lorett efter fredagens och lördagens tävling. Ja, det blev tävling för henne båda dagarna, då Julia inte tyckte de fick till det på fredagen. Lorett var lite loj på framridningen och det brukar hon inte vara på tävling. Hoppade dock bra på framhoppningen även om det inte var samma energi i henne som vanligt. Dock inne på banan fick de två stopp, båda på två räcken. Resten hoppade Lorett fint. Men Julia ville gärna in och hoppa samma höjd, dvs 1 meter även på lördagen. Tyvärr jobbade jag hela dagen så först verkade det inte som om det skulle vara möjligt för dem att ta sig in där, men då var Åse supersnäll och erbjöd sig att köra dem. Tack Åse!

Lördagen var regional tävling vilket innebar att det var en lite svårare bana och lite mer maxat. Idag tyckte Julia att Lorett kändes bättre på framhoppningen. Och själva banan gick bättre men tyvärr blev det ett stopp även denna dag, även det på ett räcke som var nummer 4, men övriga delen av banan hoppade Lorett superfint.

Eftersom Julia tyckte hon känts lite trött kollade vi såklart hennes temp, men den var ok. Hon har även varit lite snorig så det kan ju vara så att hon har någon liten infektion i kroppen. Dock äter hon som vanligt. I går söndag red Julia henne lite i ridhuset och idag tömkörde jag henne i drygt 30 min. Hon verkade pigg och glad.



Här är banskissen från lördagen



Baskissen från fredagen finns HÄR

Kommentera

Publiceras ej