Vinst!

0kommentarer

Idag åkte vi till Eslöv som hade lokal hästhoppning. Julia och Lorett var anmälda till 1-metersklassen. Gick superbra! De hade startnummer 23 av 50 startande och när de ridit en fin dubbelnolla ledde de med tre sek och den lednigen hotades aldrig. Så det blev vinst, blågul rosett och ärevarv. Jag filmade och film kommer upp i morgon då jag glömt kameran ute i bilen.


Lorett ser extra liten ut jämfört med tvåan som var en jättehäst!


Lorett väntar på nästa klass i transporten.

Sedan bestämde Julia att hon ville efteranmäla till nästa klass som var 1,10. Sist de hoppade den höjden gick det inte alls bra och det var i oktboer förra året. Hoppade även denna höjden förra sommaren i Vetlanda och det gick hyfsat bra men då var Julia sjukt nervös. Så sist de hoppade 1,10 med bra resultat var 2010. Men nu var Julia på hugget. Filmade inte denna klass utan fotade istället lite med Julias kamera. De höll på att upprepa succen från första klassen med en nolla i grunden och därefter en snabb omhoppning. Men tyvärr hände något till sista hindret i omhoppningen som gjorde att avståndet blev helt fel, och stackars Lorett hamnade mitt i hindret som rasade. De fick vänta-signal medan hindret byggdes upp igen. Hoppade sedan denna sista oxer hur fint som helst. Men fyra fel i omhoppningen blev det och en 11:e plats av 8 placeringar. Men vilka två fina rundor det var i dag. Båda två var supertaggade och fick till både bra grund och omhoppning. Och även i denna tävling var det inga problem med kombinationerna. Båda hade kombinationer med ett galoppsprång. Den första var räcke räcke, och i andra klassen var det oxer, räcke. Så nöjda med dagen. När vi kom hem fick Lorett gå ut i gräshagen nästan två timmar. :)

Ettan inga problem!
Galopp till tvåan!Tvåan klar!Trean klar!Fyran klar!

Femman klar!


Sexan klar!

7 a + b inga problem.Åttan lätt som en plätt.
Nu blir det omhoppning!Snäv sväng direkt!Snabbt runt till nästa hinder!Lite uppbalansering!Inga problem nu heller!Snabbt bort mot de två sista!
Inga problem här, nu 5 språng mot sista!

12345....6 blev lite för nära tyckte Lorett!!                                                                Nu blev det bättre! :)   

Summa summarum 4 fel i fas 2. Men som hon kan hoppa Lorettan!


Kan vi åka hem nu!? Och det gjorde vi och det blev gräshagen för Lorett. :)

Kommentera

Publiceras ej