Pigg häst

0kommentarer

Först lunch på Tomatens Hus och sen fika med tårta i stallet. Mysigt! Lorett gnäggade i hagen när hon såg oss och ville också ha tårta men nöjde sig med ett gäng morötter! :) 
 
 
Åkte sedan med Hanna till Gränsbo för ny koll av Torina men tyvärr var hon inte dräktig. De tror att hon haft ett befruktat ägg som tyvärr gått förlorat i livmodern och det tror de beror på att där finns bakterier. Så nu ikväll blir det ny brunstspruta och ny koll på söndag och förhoppningsvis insemination på tisdag. Lite penicillin ska det väl också hinnas med. Trist men nu hoppas vi på tredje gången gillt! 
 
Tillbaka till stallet vid halv åtta och då red jag ner till dammen med Lorett. Kom ett litet åskväder med regn vid 17-tiden så det hade mjuknat lite i marken. Först var Lorett lite seg, men sedan upptäckte hon två hästar framför oss som kom från andra stallet och då skulle hon genast ifatt dem och fick väldigt bråttom. Travade först en bit, men sedan blev det galopp ner till dammen, där vi kom ifatt dem. ;) Travade sedan upp mot bostället och sedan skritt sista biten hem. Som vanligt mycket insekter ute, men Lorett hade flugluvan som höll dem borta från ögon och öron. 

Kommentera

Publiceras ej