En vecka kvar!

0kommentarer

Idag är det en vecka kvar tills vi ska dräktighetskolla Lorett! Ska bli så kul även om jag inte vågar tro för mycket. Ska ändå iväg till Gränsbo idag då jag följer med Hanna som ska kolla Torina som blev inseminerad i fredags. Om alla tre, dvs Lorett, Chessie och Torina tagit sig på denna brunst, så är det en vecka som skiljer dem åt. Blir  jättebra nästa år att de förhoppningsvis föds ungefär samtidigt.
 
Elin som äger Canterbury hade lagt upp lite nya foto på C. Bl a detta! Hur fin är han inte??
 
I sin stamtavla har C bl a en hingst som heter Beach Boy, Tysk men stod i Sverige på 90-talet. Sägs vara lite vass men lämnat många bra avkommor. Bl a Nick Skeltons OS-häst Arko III. Hittade en filmsnutt på youtube med honom. RIktigt fin. Tror vi kommer att få ett riktigt fint föl då även Lorett har en del fina ponnyer bakom sig, bl a gick både hennes far och morfar medelsvår dressyr. Hur storleken blir är då mera osäkert. Men det blir nog bra. Tycker ponnystorlek är rätt lagom! :)
 
 
 
Lorett har ju redan fått två föl, och det första fölet hon fick var med en new forest-hingst som heter Kantjes Armando efter den riktigt kända Kantjes Ronaldo. 
 
Det fölet är nu tio år, och ser ut så här. 
Bor i Holland och ägs av en ung tjej som heter Cinnamon. Hoppar lika fint som sin mamma! :)

Kommentera

Publiceras ej