Galopp, hingstvisningar, och danskt bruksprov

0kommentarer

Igår fredag red Julia åter igen i ridhuset. Tyvärr ännu inte väder och underlag för uteritter. Och även idag såg Lorett fin ut. Traven såg riktigt fin ut faktiskt, så Julia vågade sig på lite galopp på fyrkantsspåret.
 
Har nu bokat upp oss på lite olika hingstvisningar. Inte säkert vi kommer att välja någon hingst därifrån men alltid kul att se vad som finns och alltid lär man sig något. Tullstorp har den 16 eller 17 mars kl 13. Funderar på att gå på lördagen kl 13 för att sen köra vidare till Flyinges hingstvisning som börjar kl 17.  Den 31 mars har vi bokat in oss på Gränsbos hingstvisning kl 14, och den 9 april  kl 18:30 är det dags för Björkhaga stuteri. De kommer dock att ha sin visning på Dagstorps anläggning.
 
Är nu ledig några timmar innan jobbet åter kallar och innan stallet, och då tittar jag lite på bruksprovet som nu går i Danmark. Ser det via webb-tv här! Och vilken skillnad mot det svenska bruksprovet som var en ganska avslagen historia förra veckan. I Danmark är den en riktigt festlig hästvecka, och de har även internationella dressyr- och hoppklasser. Roffe är t ex där och tävlar. Och dessutom visas allt live.

Kommentera

Publiceras ej