april - maj

0kommentarer

redan 8 maj idag. Tiden rusar iväg. Skrev sist den 22 april. Emma red Lorett ganska mycket sista tiden då de tävlade den 1 maj i Dagstorp, andra rundan av div 1 i dressyr. Lorett var duktig och gjorde vad hon skulle men tyvärr tappade hon av någon anledning bjudningen inne på banan. Brukar ju vara tvärtom med henne.
 
Sista dagarna i april spenderades i Göteborg då det var Göteborg Horse Show.  Var där både torsdagen då vi körde upp och ner över dagen, vilket för övrigt var jobbigt. Sedan tillbaka fredag eftermiddag och stannade till söndag kväll. Hade jättetrevligt och passade på att fira Julia på fredagskvällen då hon fyllde 20 år. Tog en drink i baren högst upp på Gothia Tower Hotell där alla ryttarna bodde. Själva bodde vi på Scandic Opalen.
 
 
Julia 20 år!! Fick ett par fina hästsko-örhänge av snälla Bitte och Anna S.
 
Hotellfrukost!
 
Sedan har vi tagit det lite lugnt med Lorett. Lite uteritter med både mig och Julia. En dag red jag med Pernilla och Cez och en dag med Julia som red Fiffi. Det är Åse och Emmas häst som Julia får låna ibland och även hoppat lite med. En stor tjej är hon.
Julia och stora Fiffi!
 
Lorett är något mindre! :)
 
Lorett har även hunnit med att vara brunstig två ggr, nu senast förra veckan, så om två-tre veckor, dvs nästa brunst, är det dags att åka till Gränsbo för inseminering. Ska bli så spännande. Tills dess får Lorett hitta på lite kul saker i alla fall. Julia har bestämt att hon vill rida KM dressyr imorgon torsdag, så vad passade bättre om inte en liten programridning nere i Flyinge igår. Och det var självaste förbundskaptenen i dressyr, Bo Jenå, som var domare. Gick ganska bra. Var tvungen att välja ett program på lång bana och då blev det LA4 som Julia lärde sig i bilen på väg ner. Dock blir det LB1 som KM dressyr går i. Härlig kväll nere på Flyinge nu när sommarvärmen kommit. :)
 
Lorett och Julia efter programridningen. Ser dock ut som om gjorden är spänd för hårt eller så är det bara som det ser ut när hon står i den positionen? Nyklippt och nybadad är hon i alla fall.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej