May. 25, 2013

0kommentarer

Grattis på 15-årsdagen världens finaste Lorett! Lite kvällsgräs på sin födelseddag och ny grimma blev det! Fin dag som började med liten regnskur men sedan bara blev bättre och bättre. 
 
 
Tidigare idag red Julia ut en runda tillsammans med Emma på Fiffi och Tina på Chessie. Tror Lorett tyckte det var mysigt  för hon är så glad för både Chessie och Fiffi. Hon var ju inte så glad för henne när hon precis kom men nu verkar de vara riktiga kompisar. :)
 
Igår fredag red jag lektion i Viarp på henne och Julia var med på Fiffi. Gick riktigt bra trots att det var många svåra övningar såsom öppna i trav och små volter i galopp. Öppnorna flöt riktigt bra och hon var pigg och fin! Julia  tyckte också det gick riktigt bra med Fiffi. Bra träning för Julia inför provdagen på onsdag på Strömsholm. Julia och jag åker på tisdag till Strömsholm och kör då i princip förbi Markebäck där Canterbury står. Denna chans att  se honom live kan vi ju inte missa så det blir ett stopp där! Sen vidare till Eskilstuna där vi sover över och sen Strömsholm hela onsdagen innan vi kör hem då det är slut.
 
I morgon ska vi också åka och kolla var Lorett är i brunsten så vi inte missar något när vi är borta. Är tre veckor sedan hon var brunstig och enligt all info jag läst ska det vara cirka 21 dagar emellan men vi märker inte mycket på Lorett. Kanske lite.

Kommentera

Publiceras ej