hej

0kommentarer

blir ett litet kort inlägg innan läggdags. I fredags den 20/9 blev det vila för Lorett. I lördags red jag ut en liten sväng. Blev mest skritt då det var ganska blött ute men lite trav  fick vi till. Pigg och lite spänd häst!
 
I söndags kom Julia hem en sväng. Hon hade ställtjänst hela helgen + var funktionär vid Flyinges fyra-årshoppningar så då stannade hon kvar hela helgen. Men körde som sagt hem på söndagseftermiddagen. Kom till stallet vid 18-tiden och Lorett fick sig ett litet markarbetespass med ngt lite högre skutt på slutet. Lorett var fin och pigg och såg glad ut!  Julia med för den delen! :) Missade tyvärr att fota, 
 
Idag måndag var det riktigt skönt väder om än blåsigt. Körde inom stallet vid 13-tiden och tog av Lorett täcket så hon fick gå utan ett par timmar.
Kom sedan tillbaka vid 17-tiden. Mockade hage och box och sedan var det dags för ridning. Hade bestämt att försöka trimma lite dressyr. Bytte bett från kulbettet till Nova-bettet men det var iinget bra. Hon kändes hård. För övrigt helt ok. Frånsett en sak! Och det var att hon var kissnödig hela tiden. Hon kissade i boxen innan jag gjorde iordning henne. När vi kom ut i ridhuset började hon direkt med att stanna säkert 20 ggr och ställa sig i kisställning. Och äntligen gång typ 21 kom det! Kunde sedan rida ganska bra. Red allt som allt 45 min. På slutet kändes hon konstig igen. När jag hade hoppat av henne, kissade hon IGEN.  Gick sen in med henne. Ställde henne i spolboxen och tvättade av hovarna. Sedan fick hon gå in i boxen där hon kissade IGEN! Måste vara fölisen som trycker på. Studerade bakre delen av magen när jag red när hon ville stanna hela tiden, och den rör sig mycket!! Ställde sig direkt och slappade sen. Såg trött ut. 
 
Slut för idag! Tack för idag! Hej då!

Kommentera

Publiceras ej