Trött i (och på!) värmen!

1kommentarer

 Värmen tar. Fick vara ute cirka två och en halv timme idag och Juliett var ganska pigg ute. Men väldigt trött nu. Lika varmt i boxen som ute. Luften står helt stilla där inne. Tyvärr går inte fönstrena att öppna mer än en liten springa i Loretts box. Haft en mysig helg med kurs på ridskolan. Ridit fina Ballina. Haft studiebesök på vackra Hviderups Slott där Mattias Jansson har sin träningsanläggning. Såg en fantastiskt fin treåring efter Totilas och såg även Sveriges äldsta? häst som var en shettis vid namn Sandra som föddes 1970! Såg pigg och fin ut där hon gick i en gräshage.
Här står delar av gänget och spanar på den lilla shettisen.  Fotograf Anna Sydborn.
 
Tyvärr får man ju aldrig vara glad och nöjd länge. Skulle avsluta kursen med att rida Lorett sista passet. Tänkte bara rida cirka 20 minuter och Julia kom och passade Juliett. Lorett kändes jättefin när vi travade lite bommar. Skulle avsluta med att galoppera över lite bommar och då hände något. Kanske en vrickning. Men Lorett är nu halt! :(

1 kommentarer

Jenny

03 Aug 2014 22:50

Men fy vilken otur ni har... Man får hoppas att ni har haft eran beskärda del av elände nu! Håller tummarna ✊✊

Svar: Tack! Ja, tycker det får räcka nu. Idag är det "återbesök" för Juliett efter operationen så veterinären kommer och då får hon även titta på Lorett. Men känns som att vi får vänta att rida henne tills skorna kommit på. Men det var ju veterinären som tyckte det då hon skulle gå ner i vikt. Hoppas allt är bra med din lilla fölis! :)
Tiggelberg Lorett

Kommentera

Publiceras ej