och vi väntar. . . .

1kommentarer

Inget föl denna natt heller. Det enda som ändrat sig är att de här två senaste nätterna har hon sovit mycket mer än tidigare. I princip hela natten, även legat ner fler ggr och längre stunder. Igår kväll var tempen 37,1 och så låg har den inte varit på länge, utan har legat på 37,3-37,5. Mjölken kom också direkt jag försökte mjölka henne och det gjorde den inte dagen innan. I brist på nytt föl kan vi frossa lite i söta bilder från hennes 2 tidigare föl.
 
 

1 kommentarer

Mikaela

14 May 2014 08:38

Åh herre vilka sötnosar! Såg på senare inlägg att fölis lyser med sin frånvaro. Får hoppas på en liten snart :) jag är bog nästan lika nyfiken som du. Skall bli så kul att se eventuella likheter/olikheter sen. Vad för föl har hon fått innan? :) Ponny/storhäst stam?

Svar: Hennes första föl är efter Kantjes Armando ee Kanetjes Ronaldo och föddes 2003. Hennes andra föl är efter Hoppenhofs Shardon och föddes 2004. Det är alltså två renrasiga new forestar hon fått tidigare. Och ja, hon kniper fortfarande. Men vågar inte låta bli att vaka då förra ägaren missade båda fölningarna och sa att hon inte visade ngr tecken. Fast nu har hon i alla fall släppta bäckenband och mjölk. Och är idag på dag 335.
Tiggelberg Lorett

Kommentera

Publiceras ej